dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 said: tanoren, 14 Ağustos 2005 00:24 tarihinde demiş ki: öh, Kage Bunshin çok ileri seviye bir jutsu, ayrıca Naruto bunun bütün gece süren bir dövüşte bile sürekliliğini sağlıyor Rasengan'ı zaten ayrı koymak lazım, yeryüzünde bunu yapabilen bir Jiraiya var birde 3. Hokage varmış 4. Hokage.[signature][hline]Hate naki yume motomeru shirube naki mirai de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Bu arada Sakura hala bi işe yaramadı. Naruto-kun Sasuke-kun demekten başka bi eylemi yok genelde=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mangayı oku diyorum başka birşey demiyorum... :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Mangayı anime bitince okumayı düşünüyorum. Spoil etmesin olayları=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Sakura kesinlikle gereksizlik abidesi... en son 142 yi mi ne seyrettim. Hala bi halta yaramıyor. Pardon yarıyor, söylemeyi unuttum. Her bölümde düzenli olarak 2364287638 kere sasuke-kun diyor. Ayrıca ailecek sakuranın sasuke-kun diyişini 4 o.O 'le dinliyoruz........... çok mu saçmaladım o.O[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkfriairs Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Ben bu naruto yu hiç seyretmedim, altyazı probleminden dolayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2005 Katılıyorum o konuya. Yeter artık Sasuke-kun, Sasuke-kun YETER![signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya ne dicem bu haftanın mangası çıkmadı mı merak ediyodum tamda güzel yerde kalmıştı[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D [Bu mesaj Dingaer tarafından 17 Ağustos 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 en son 271 gözüküyor... bende şimdi okudum 271 heh[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 işte 271 geçen haftanın mangasıydı sende görmüşsündür güzel bir yerde kaldı devamını vbekliyorum heyecanla[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Okudum bende çok güzel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Arkadaslar Narutoyu cekiyorum bi haftada 40 bolume geldim bir gecede 4-6 bolum indirebiliyorum acaba daha fazla indirecek connector yada site var mı yanlız bastan basladım onu solıyım sitelerde son bolumlerini genellikle veriyorlar su an bear share kullanıyorum 256kb bağlantım var acaba bundan daha iyi nerden cekebilirim ilginiz için tesekkur ederim[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bearshare e devam et bence. Yeni bölümler duışında bulman biraz zor. (Malum database ler sonsuz değil) Bearshare rahat indirir. 140 lara gelene kadar oradan devam :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 http://www.gotwoot.net/ bütün bölümleri var, 144'e kadar.torrent[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 en iyisi mirc derim ben yinede ama ilk çıktığı gün db de 400. sıraya atarsa bot seni hiç şaşırma haha neyse nasıl olsa calier çekiyor narutoyu benim için dimi calier zuzu...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 256 k larda dalgalanma oldugu anda MIRC den kickleniyorlar...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Bu hafta shonen jump cıkmadı...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 evet çıkmadı bunların bilmem ne festivali varya...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Gozunuz aydin manga 272 cikmis. 148 de hinata severler icin :) [Bu mesaj madhal tarafından 18 Ağustos 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 said: madhal, 18 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki: 148 de hinata severler icin :) [Bu mesaj madhal tarafından 18 Ağustos 2005 23:32 tarihinde değiştirilmiştir] Kaçarmı :D Bu arada bölümde acayip eğlendim ben. Son bir kaç bölümdür dönmemişti bu kadar espri. (Hinata severl kaçırmayın bölümü :D)[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 ahaha evet mükemmeldi ya hinata ve naruto diyorum başka lafa gerek yok :D [spo1=Hinata-sama :D]Hinatanın göl üstünde çıplak training yapması ve narutonun ondan mükemmel kız gördüm diye bahsetmesi süperdi, bide yüz yüze yakın kalıyolar hinata kalıyo öyle [/spo][signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zephyros Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 45 i yeni izledim =) Naruto nun Hyuga ya kanla yemin etmesi superdi tabi Lee ile Gara da ayrı bir berserk olayı[signature][hline]I'm sure of your ability To become my perfect enemy Fallen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Tatildeyim, izleyemedim son iki bölümü daha. Bir Hinata-sever olarak meraktan çatlıyorum..[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Son 4-5 bölümdür izlemiyorum, Kakashi Gaiden'a veya ondan sonraki manga bölümlerine geçti mi ?[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 said: Wispy, 19 Ağustos 2005 16:13 tarihinde demiş ki: Son 4-5 bölümdür izlemiyorum, Kakashi Gaiden'a veya ondan sonraki manga bölümlerine geçti mi ? Valla şimdi bir böcek arıyorlar kokuları takip edebilen. oda 3-4 bölüm sürecek sanırım.[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Eski Solufain'im ben belki tanıyan çıkarsa diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar