Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Naruto!!

Rhoube

Öne çıkan mesajlar

said:
tanoren, 05 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
şansımı denedim, ama opening filan da var hani ;)

Gayniggers From Outer Space olm, tam bir rare item
hepiniz alın

İsimden kılandım ben :D Eheh Bearshare'de falan 146 görürseniz inanmayın. Alışkanlıkla görünce çektim ben. 145 var içinde :P Trigun'larım yarım kaldı onun yüzünden :P)[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

Bu narutonun bölümler sezon sezon mu gidecek eğer öyleyse sezon ne zaman biticek bu ... biterse kaçıncı bölümde biticek...

Ve ben shikamarunun ninjutsuda biraz daha yeteneği olsa en güçlü shinobi olucağına inanıyorum.Favori karakterim, düşünmesine hayran oldum ya... 90 tane bölümü (50den itibaren) 1.5 günde bitirdim... uyumadım :(

NARA SHIKAMARUUU !
Sosyal ağlarda paylaş

sevmedim sevemiyorum... bende mangaları var. 1. ve 2. kitabın tamamı full türkçe. 3. yü de buldum o da haftaya gelicek elime...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi ben indirmeyi bıraktım sayılır hiç uğraşmıyom artık.Zaten Trinity Blood diye yeni bir seri çıktı, hellsingi yapanların parmağı var çok süper gidiyor şuan.Hiç şuanki dandik naruto ile uğraşamam.Sizlerede aynı şeyi tavsiye ediyorum gidin trinity blood indirin.(reklam gibi oldu bea.)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper
Sosyal ağlarda paylaş

Offf. Hakkaten 146 sıkıcıydı :O (Bleach sardım bende artık beklerken :D)

Haftaya değil ama öbür ahfta biter umarım. Haftaya bide dövüşe girerleer dövüşün ortasında bıraksa bir sonraki hafta yanalrındaki kız ya Mizuki'yi öldürür yada kurtarır diye düşünüyorum. Sizin yorumlarınız?[signature][hline]Wanted!!
Vash the Stampede Dead Or Alive
60 Billion $$
Sosyal ağlarda paylaş

öh,
Kage Bunshin çok ileri seviye bir jutsu, ayrıca Naruto bunun bütün gece süren bir dövüşte bile sürekliliğini sağlıyor
Rasengan'ı zaten ayrı koymak lazım, yeryüzünde bunu yapabilen bir Jiraiya var birde 3. Hokage varmış (başka varsa bile ne söyleniyor, ne gösteriliyor)
şimdi bunlara "ne bu kardeşim, iki teknik öğrenip ne hava atıyon"
diyemezsin!
summoning de çok başarılı tabi, yeri ayrı
Sasuke daha da beter, bi Chidori öğrendi :D[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...