tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 şansımı denedim, ama opening filan da var hani ;) Gayniggers From Outer Space olm, tam bir rare item hepiniz alın[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Direct Download olsa çekelim de bittorent ile çok işkence oluyor ya..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Hani dosyayı bir yere upload etmek gibi bir centilmenlik yaparsan biz de download ederiz =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 öh.. 170MB nereye koyacam ziple bölmek nası oluyodu? şaka yaptım zati, önemli bişey olduğunu sanmıyorum salak salak görüntüler var ama illa istiyorsan...[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Yok valla, bu aralar harddiskimdeki animeleri DVD'e çekmekle meşgulüm zaten, yer kalmadı =) Bir de ona yer ayıramayacağım =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Ben bir soru daha sokayım araya :) Sakura ileride bir işe yarıyor mu yoksa aynı gıcık tip olarak kalıcak mı sonsuza kadar?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 [spo1=Sakura]Baya bir işe yarıyor =)[/spo][signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 said: tanoren, 05 Ağustos 2005 12:53 tarihinde demiş ki: şansımı denedim, ama opening filan da var hani ;) Gayniggers From Outer Space olm, tam bir rare item hepiniz alın İsimden kılandım ben :D Eheh Bearshare'de falan 146 görürseniz inanmayın. Alışkanlıkla görünce çektim ben. 145 var içinde :P Trigun'larım yarım kaldı onun yüzünden :P)[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Bu narutonun bölümler sezon sezon mu gidecek eğer öyleyse sezon ne zaman biticek bu ... biterse kaçıncı bölümde biticek... Ve ben shikamarunun ninjutsuda biraz daha yeteneği olsa en güçlü shinobi olucağına inanıyorum.Favori karakterim, düşünmesine hayran oldum ya... 90 tane bölümü (50den itibaren) 1.5 günde bitirdim... uyumadım :( NARA SHIKAMARUUU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Valla sezonun 1-2 bölüm sonra bitmesini bekliyoruz, tabi araya başka sub,story sokmazlarsa..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 valla umarım karıştırmazlar da sezon biter çok sıktı bu mizuki bölümü beni ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2005 [spo1=Naruto Manga Chapter 271]Manganın son bölümü de sonraki bölümün bomba olacağını iddia eden bir bölüm sadece. Zaten son sayfada "Next Time : Battle Ends" yazıyor.[/spo][signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Ya bide 145te falan artık hiç "Next Episode" bölümü yok bitişte...Ne güzel fikir ediniyoduk sonraki bölüm hakkında[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2005 sevmedim sevemiyorum... bende mangaları var. 1. ve 2. kitabın tamamı full türkçe. 3. yü de buldum o da haftaya gelicek elime...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 146. bölümü indirip izledim.Normal öyle bomba falan deyil.Ve sezonun bitmesine daha en az 2 bölüm daha var hatta ben 5 falan diye tahmin ediyorum.[signature][hline]Uchiha Itachi & Nara Shikamaru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Vallahi ben indirmeyi bıraktım sayılır hiç uğraşmıyom artık.Zaten Trinity Blood diye yeni bir seri çıktı, hellsingi yapanların parmağı var çok süper gidiyor şuan.Hiç şuanki dandik naruto ile uğraşamam.Sizlerede aynı şeyi tavsiye ediyorum gidin trinity blood indirin.(reklam gibi oldu bea.)[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Mirekis lvl60 Orc Shaman -Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Artık sıkıldım sub-storyden. 146'da da birşey olmadı.[signature][hline]Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yapmayın ya ben de 146 dan umutluydum burda biter belki diye offf :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Offf. Hakkaten 146 sıkıcıydı :O (Bleach sardım bende artık beklerken :D) Haftaya değil ama öbür ahfta biter umarım. Haftaya bide dövüşe girerleer dövüşün ortasında bıraksa bir sonraki hafta yanalrındaki kız ya Mizuki'yi öldürür yada kurtarır diye düşünüyorum. Sizin yorumlarınız?[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 1. bölümden itibaren sadece 1 yeni teknik öğrendi naruto ona yanıyorum.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Saçmalama kuchiyose var , rasengan var,water walk var ,wall climbing var,nine tail chakra control var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Elle tutulur bi rasengan ile summon var=) Ki ninetailsi hala düzgün kontrol edemiyor.[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. [Bu mesaj zlorwf tarafından 13 Ağustos 2005 22:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Water walk elle tutulur değil mi şimdi =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 öh, Kage Bunshin çok ileri seviye bir jutsu, ayrıca Naruto bunun bütün gece süren bir dövüşte bile sürekliliğini sağlıyor Rasengan'ı zaten ayrı koymak lazım, yeryüzünde bunu yapabilen bir Jiraiya var birde 3. Hokage varmış (başka varsa bile ne söyleniyor, ne gösteriliyor) şimdi bunlara "ne bu kardeşim, iki teknik öğrenip ne hava atıyon" diyemezsin! summoning de çok başarılı tabi, yeri ayrı Sasuke daha da beter, bi Chidori öğrendi :D[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madhal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 en onemli teknigi olan kendi keşfi sexy no jutsu yu unutmussunuz. 3. hokageyi nin hakkından bile gelmisti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar