Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Naruto Central'dan indir. Bölümler Real Player formatında, her biri 40 mb civarı, direct download edebiliyorsun..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 eger 3 bolum icinde Gaara meydana cikmazsa izlemicem bi daha Naruto'yu! cok sinirleniorum! grrrrrrrrrr~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 narutocentral parali degil mi yaw[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 mangasını takıp edenlerın sızlanmalarını gordukce sadece anımesını takıp ettıgıme sevınıyorum. beklentısız olunca ınsan fıllerlardan bıle zevk alıyo ne guzel[signature][hline]waiting for the twelfth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2005 abi en güzeli onlar, tam macera çizgi roman gibi, biz şimdi ee şindi ne olcek diye beklerken aslında hiç bişey olmadığı için sinirleniyoruz[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Yarın artık sub-storynin biteceğini ümit ediyorum..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DueLisT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 spidee sana sardum abi ben real player olan bolumler bulamadim[signature][hline]´´dUAlİSt´´ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Naruto Central paralı değil, sadece üyelik istiyor sanırım..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 said: Spidee, 03 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: Yarın artık sub-storynin biteceğini ümit ediyorum.. Oleyy yarın perşembe dimi. Bend umuyorum ama bir karakter ortaya çıkıp bir bölüm daha uzatabilir. artık Sasuke'ye falan ne olduğunu görmek istiyoruz. 4 years later hadiii...[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2005 [spo1=Spoiler]Zaten 4 yıl sonra Sasuke'ye ne olduğunu görmüyoruz. En azından daha mangada görmedik. Ayrıca 2.5 yıl sonra olacak =)[/spo][signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Eheh bugün kapak oldu zaten bana. Çıkarmamışlar animeyi :D Neden anlamadım ama bugün Naruto yok :([signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Hadi sonunda herkesin istedigi olsun.. Naruto Sakura'yi, Sakura Sasuke'yi, Sasuke Itachi'yi... Sonra Jiraiya hepsini. =][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Daha çıkmaz sabredin, öğleden sonra Naruto Central'dan indirebilirsiniz =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Dattebayo sitesinde var (torrent)[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: No Naruto this week, posted by Octronyma Posted on 3-8-2005 As you may have heard already, Naruto's Anime Episode 146 won't be aired today. Keep that in mind as you won't get your weekly Naruto dose today. They are airing "Naruto, the Movie" instead. And for those who didn't know, "Naruto, the Movie" was already made available for direct download to public some weeks ago. You can find the public downloads here. Naruto-kun sitesinde bu yazıyordu. (torrentten hiç indirmem paylaşım programlarına zaten kılım Naruto için. Adı yazan bölüm 10 bölüm öcesi çıkabiiyor :()[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 said: Solufain, 04 Ağustos 2005 12:46 tarihinde demiş ki: torrentten hiç indirmem paylaşım programlarına zaten kılım Naruto için. Adı yazan bölüm 10 bölüm öcesi çıkabiiyor :() Sen yanlış yerden çekiyorsun. Anime gruplarının hepsi, istisnasız ya Torrent ya da IRC ile yayınlar hazırladıklarını. Grubun sitesinden alman lazım.[signature][hline]Türkiye'nin en geniş anime arşivi için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 eee ne oldu mangaya dönme ışığı var mı ??[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Bu hafta Japonya'da TV'de Naruto'nun filmi gösterildiği için animenin yeni bölümü olmayacak. Haftaya bakıcaz. Ben mangayı bekliyorum o yüzden =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2005 tamam şimdi çekiyorum, yarın bakar söylerim ne olduğunu[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 DB'dan naruto 146'yı indiren oldu mu? :-o spoiler olmasın. ama ben şok oldum... öyle böyle diil yani...[signature][hline]A World is supported by four things: the learning of the wise, the justice of the great, the prayers of the righteous and the valor of the brave. But all of these things are as nothing, without a ruler who knows ruling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 DB ne DB? nereden buldun açıkla şun bajim. Yeni bölümmü? Hemen bulayım (Naruto izlemem lazım :D)[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Naruto, the movie sizce kaçıncı bölümdne sonra izlenmeli?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 zaman olarak 100. bölümden sonra geçiyor. sanırım bunların o yarışma gibi şey için eski Konoha'lı adama yardım ettikleri bölümden hemen önce. 5th geldikten sonra izleyebilirsin filmi :D Çokda sorun olmaz :D[signature][hline]Wanted!! Vash the Stampede Dead Or Alive 60 Billion $$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 BOMBA!! Naruto'nun 146. bölümünü dün çektim, şimdi baktım. Bölümün adı: Gayniggers From Outer Space - Digitally Remastered :-) :-) alakasız siyah-beyaz bi film çıktı, 25 dakika ama başında naruto opening var yine :D[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2005 Abi sitede yazıyor ya okumadınız mı ? Bu hafta Japonya'daki TV'de Naruto the Movie gösterileceği için anime yayınlamamışlar. E haliyle izleyecek bir animemiz yok, neden çekmeye kastınız ki =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar