zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ayrıca 26 ve 27. bölümleri hiçbiryerde bulamıyorum. Direct download linki verebilir misiniz?[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 www.narutochaos.com var ama indirme hızı çok yavaştır önermem pek. Ben sana Bearshare öneririm. çok rahat bulursun hem bayada hızlı iniyor. www.bearshare.com[signature][hline]Ah ulan imzayı değiştirecektim ama unuttum ne yazacağımı. Neyse hatırlayınca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriteri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kısa ve öz birşeyler söyleyeyim o zaman size : www.naruto-kun.com direct download. Şahsen 900kb/sec ile indiriyorum. kbit değil kbyte :) yani.... ;)[signature][hline]Shomenuchi Kaitennage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: moriteri, 20 Temmuz 2005 03:20 tarihinde demiş ki: kısa ve öz birşeyler söyleyeyim o zaman size : www.naruto-kun.com direct download. Şahsen 900kb/sec ile indiriyorum. kbit değil kbyte :) yani.... ;) P'P programlarından çektiğim 144 143 çıkınca (ilginç dimi :D) senin dediğin siteden denedim. Hakikaten süper çekiyor :) B arada 144 ilginç sayılabilecek bir bölümdü. Ama konu ne zaman ilerleyecek merak ediyorum. (yanlız elemanların yemeklerinin gittiği sahneye koptum)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 seri mangaya donunce biri haber versin :) izlemeyi biraktim ben 4 bolumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Artık serinin cıvığı çıktı yani.Varya indirdiğim 140 bölüm olmasa şimdiye bırakmıştım.Sadece bitirmek için devam ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 2. sezona geçsin artık günden güne fillerlar can sıkmaya başladı.2 bölümdür 2 tane maymunlan dövüşünü izliyoruz[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Son birkaç bölümdür ilk defa bir parça heyecanlandım. Shikamaru geldi hiç olmazsa, adamım..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 valla spidee haklısım ya shikamaru geldi de olaya heyecan geldi biraz ya off ben beklemekten sıkıldım bölümleri çizsinler 10 bölüm aynı anda versinler piyasaya işte:d[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ben şöyle birşey yaptım isterseniz bir bakın =) NarutoMAX[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Dingaer, 22 Temmuz 2005 19:07 tarihinde demiş ki: valla spidee haklısım ya shikamaru geldi de olaya heyecan geldi biraz ya off ben beklemekten sıkıldım bölümleri çizsinler 10 bölüm aynı anda versinler piyasaya işte:d Sonunu izlediyseniz onlarında patlayacağını görürsünüz :) Gene haleedecekelr bi şekilde ama çok uzamasa bari. Şöyle sağlam düşmanlar görmek istiyoruz :) (millet beğenmiyor falan ama ben eğlenmek için izliyorum ve gayet eğleniyorum şahsen :D)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Biz artık Kakashi's Gaiden'e odaklandığımız için bu bölümler işkence gibi geliyor =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Spidee, 23 Temmuz 2005 14:40 tarihinde demiş ki: Biz artık Kakashi's Gaiden'e odaklandığımız için bu bölümler işkence gibi geliyor =) Eh oda ayrı konu. Ben Mangaya bulaşmadığım için (Zor geliyor bilgisayarda okumajk elimde olsa neyse. Bide çok bölümdür onlar :D)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Manganın son bölümü de tatmin etmedi, çatlayacam yakında..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Naruto yalan oldu :) artık yeni maceralar arıyom bleachin mangasını felan okuyom çok deli şeyler oluyo tavsiye ederim, Ayrıca narutoyu beklerken Trigun,cowboy bebop,getbackers izlenebilir diyorum[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 e onları seyrettik zaten, şimdi ne olacak ..böü :-( sen asıl naruto çevirileri ne alemde ondan haber ver!![signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Naruto beni hayal kirikligina ugratiyo.. =( artik kesinlikle en sevdigim anime degil. rezil ettiler guzelim animeyi aptal aptal filler'larla. neymis, Kishimoto'ya cizmek icin zaman taniyolarmista, seri mangaya cok yaklasmista, hede hodo. ulan Kishimoto'yu diri diri mezara gomuyolar resmen. neyseki Gundam SEED Destiny var!!! :D[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bu gidişle farklı animelere yönellcez bakalım ama bende bleach çekiyom valla onları izlicem de 3 bölüm geri kalmışım onları çeken bari[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tanorencim 50 bölüm şu anda temiz elimde löyle yapıyorum ki 1-34 ...120-141 hem son bölümleri hemde eski bölümleri yapmaya çalışıyorum arada naruto movie'ninde 51. dakkasındayım :) az kaldı oda bitiyo böle işte tek başıma deli gibi uğraşıyorum ^_^ bir site açmayı düşünüyrumda olursa bomba olucak altyazılarımın hepsini orda yayınlamayı düşünüyorum ama işte site yapmayı bilen birisine ihtiyacım var... domaini alıcaz çok yakında[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Animenin son bölümü de ömür törpüsü. Herkes tutuyor. "Aha tuttum, aha yeni teknik geliştirdim ben de tuttum, benim tekniğim daha iyi ben de tutacam" tut babam tut..[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shikamaru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 nediyom sana spidee yalan oldu naruto mangayla bir olmadığı sürecede yalana devam ^_^ Bu arada movie bitti ehehe[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon -------------------------------------- hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Belki mission biter de mangaya döner diye takip ediyorum zaten =) Yoksa Bleach var =)[signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 [spo1=Chapter 270]Manga'nın son bölümü tamamen gaz vermek için yapılmış. "Sonraki bölüm bomba olacak" diye reklam yapmışlar sadece =) Ama Sakura sonunda birşeye benzemiş..[/spo][signature][hline]Click! Welcome back!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Nerden indirdiniz narutonun bölümlerini. 170 mb her biri p2p lerden indirene kadar anam ağlıyo ben de ağlıyorum ailecek ağlıyoruz.Yeter ya biri lütfen bi tavsiye versin ... Şuan 48. bölümdeyim ... :'( [signature][hline]"Ciddi ol sinirlendirme beni" [Bu mesaj KahnX tarafından 01 Ağustos 2005 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2005 Açtığın konuyu oku :D[signature][hline]-Abi karşıda nightelf var 3 tane -Merak etme olm Horde bölgesindeyiz dalamazlar. *3 elf tarafından tepelendikten sonra* -Ne zaman çıktık ulan biz Horde bölgesinden? _sus us cesede koşalım. Corpse Camp yapmasalar bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar