Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Selam benm notlar i maaşallah.. Kocaeli ünv. de okuyorum.. Bu finaller de ii geçerse Marmara'ya geçmek istiyorum.. 2. Sınıfım şu an.. Transkriptte hiç başarısız ders yok.. Ortalama 3.00.. Geçiş hakkında bilgisdi olan varmı? Bir de Marmara full ing. biz de ise tr eğitim var.. Burda bi hazırlık okumuştum ama benden yine hazırlık istermelrmi? Çünkü ingilizcem yerlerde sürünüyo.. Bir de geçiş için nerelerle görüşmem gerek. Bir de yarı dönemde geçiş olur dimi..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Ben de kıprıstan kurtulmaya çalisiom ama notlar 0.00 olduğundan biyere gidemiyorum pls[signature][hline]Order Within Chaos.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Eğitim bölümüne açmak gerekirdi galiba.[signature][hline]L'enfer c'est l'Autre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shadow_ Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Bildiğim kadarıyla yatay geçişte dikkat ettikleri şeylerden biride üniversiteye girişte aldığın puan yani uni giriş puanın marmara üni ye ne kadar yakınsa o kadar artar şansın . dönem ortasında oluyomu tam emin deilim bunu marmara nın öğrenci işlerine sorarsan sana yardımcı olurlar sanırım. Prosedür şöleydi sanırım önce kendi üniversitenden aldığın dersler ve içerikleri hakkında bilgi veren bi yazı transkript falan alıyosun sonra başvurmak istediğin uniye bi dekontla bu belgeleri yolluyosun. Yatay geçiş yapmak istediğin bölüm başvuranlar arasından kontenjanında belirttiği kadar kişiyi (her bölüm yatay geçişle kaç kişi alabileceğini ne zaman alabilceğini bi şekilde açıklar internet sitesi veya bölümde bi panoya felan asar) bi toplantı yapıp seçiyolardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revell Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ben Doğu Akdenizden Üni.'den Ankara Üni. S.B.F'ye geçtim. Koşullar hemen hemen aynı fakat yinede okuldan okula değişiyor. Diyelimki Bilkent en az 3.00 istiyorsa, Ankara en az 3.50 isteyebilir. ÖSS Puanı her okul için şart değil. Ben bütün başvuruları Ankara için yaptım. Bilkent, Başkent, Çankaya, Ankara ÖSS puanı istemiyor ama ortalamam 3.88 olmasına rağmen ODTÜ,GAZİ gibi okullar ÖSS puanına bakıyor. Yatay geçişi 1. ve 2. sınıfın sonunda yapabilirsin. Yatay geçiş yapabilmen için hiç bir dersten kalmaman gerekiyor. İngilizce-Türkçe derslere gelince, Kıbrısta ingilizce okuyorduk ama S.B.F'de türkçe okuyoruz. Yinede senden ingilizce muafiyet sınavına girmeni istiyorlar (eğer üniversitede ayrı olarak yabancı dil dersi veriliyorsa) veya TOEFL ın varsa muaf oluyorsun. Yatay geçiş için başvurduğunda; Transkript, gördüğün derslerin içeriğini gösteren bir belge (dersin outline ı olabilir)... Bunun gibi birkaç belge istiyorlar, gerekli belgeler zaten başvuru tarihinden önce okulun web sitesinde yazıyor. Özel okullara +3.00 ile başvurursan başvurunu çok yüksek ihtimalle kabul ediyorlar, diğer türlü torpil devreye giriyor. İyi bir devlet okuluna geçiş yapabilmek için en az 3.5 ortalama gerekiyor. Burada torpil söz konusu olmuyor. Tabi ailede diplomat yoksa.[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE| [Bu mesaj Revell tarafından 23 Aralık 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ben de kocaeli üniversitesindeydim. nedense her kocaeli öğrencisi yatay geçiş düşünüyor,ikinci sınıftayım ve alttan olan derslerim yüzünden yatay geçiş yapamıyorum eheh.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 öğrenci işlerine sormayı neden denemıyorsun.denedınde cevap vermedılermı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 çok kar yaıyo, okula gideioruz.. yoksa senn gibi süper zekaya sormazdım??[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Eğer İktisatta ya da işletmede okuyorsan Marmara İng. İktisat ya da İşletmeye düzünden geçiş olmuyor diye biliyorum.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 uluslarası ilişkiler..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sabanciya bu sene 3.0 ortalamayla gecis yapan cok capulcu var. Sen de bi sansini dene istersen su ara herkesi aliyorlar herhalde.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 24 Aralık 2005 12:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Dragonmax, 24 Aralık 2005 01:46 tarihinde demiş ki: çok kar yaıyo, okula gideioruz.. yoksa senn gibi süper zekaya sormazdım?? öğrenci işlerine niye sormuyorsun?denedinde cevap vermediler mı diye soruyorum senın verdiğin cevaba bak. okula gıdemıyorsun soramıyorsun anladıkta telefonda mı acamıyorsun intenete gırebılıyorsan gecmeyı dusunduğun unıversıtenın sayfasına gırersın telefon numaralarını alırsın, öğrenci işlerini arasın gerekli bilgiyi sana verirler. bunu yaptında senınle ilgilenmediler mi acaba dıye merak ettım.ukalalık yapmanın bir anlamı yok.madem yardım istiyorsun yazılan herseyı kötü düşünme.seninle dalga gecilmiyor olabılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Uluslararasının da aynı şekilde olması lazım. Türkçeden İngilizceye geçiş yok diye biliyorum. Sen gene de araştır.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: _Mordrac_, 24 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Sabanciya bu sene 3.0 ortalamayla gecis yapan cok capulcu var. Sen de bi sansini dene istersen su ara herkesi aliyorlar herhalde. sen şimdi dolayli olarak arkadaşa çapulcu mu diyosun?! :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caucasus Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 geçiş yapabilmek için not ortalamanın baya ii olması gerekiyor ama belli bir sınırlama yok.... örneğin senin not ortalaman 3.00 olsa da boğaziçine geçebilirsin çünkü başvuru olmazsa geçersin... üniversiteler kaç kişi alacaklarını soluyolar sonra başvurudaki insanların notlarını sıralıyolar...örneğin iki kişi alcaksa ilk ikiyi alıyorr.. senin eski okulunun kalitesini falan dikkate almıyolar yani harran üniversitesi mi yoksa gazi mi dikkate almıyolar bide seni ingilizce muafiyete tabi tutarlar eger muafiyeti verirsen hazırlık okumazsın veremezsen yeniden okursun ayrıca boğaziçi hariç istanbuldaki diğer universitelerin hazırlık sınawları baya kolay korkmana gerek yok yaz tatilinde kursa gitsen o sınavı verirsin(ama boğaziçi hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehuhe lol mesh=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Hazırlık okumak diye birşey olmaz, iyi o zaman. Ben kasayım 4.00 getireyim, bir de muafiyeti vereyim en önden hop ben dalayım. Tamam güzel neyse de. Şuna kafam basmadı. Hazırlık okumak nedir ya? 3 üncü gelmiş adam gidip hazırlık mı okuyacak?[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: _Mordrac_, 24 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Sabanciya bu sene 3.0 ortalamayla gecis yapan cok capulcu var. Sen de bi sansini dene istersen su ara herkesi aliyorlar herhalde. evet bak başkası da sormuş.. hakaret mi etmeye çalışıyosun?[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: scarab, 24 Aralık 2005 13:39 tarihinde demiş ki: said: Dragonmax, 24 Aralık 2005 01:46 tarihinde demiş ki: çok kar yaıyo, okula gideioruz.. yoksa senn gibi süper zekaya sormazdım?? öğrenci işlerine niye sormuyorsun?denedinde cevap vermediler mı diye soruyorum senın verdiğin cevaba bak. okula gıdemıyorsun soramıyorsun anladıkta telefonda mı acamıyorsun intenete gırebılıyorsan gecmeyı dusunduğun unıversıtenın sayfasına gırersın telefon numaralarını alırsın, öğrenci işlerini arasın gerekli bilgiyi sana verirler. bunu yaptında senınle ilgilenmediler mi acaba dıye merak ettım.ukalalık yapmanın bir anlamı yok.madem yardım istiyorsun yazılan herseyı kötü düşünme.seninle dalga gecilmiyor olabılır. bu arada sen d kusura bakma, o msjı yazdıımda uykudan yeni kalmıştım,ü böle birden anlam vermemişim..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 3 üncü sınıfa gelmiş adam demek istemiştim yukarda.[signature][hline]Hayatım ve hayatıma olan saygım üzerine yemin ederim ki, başka hiçkimse için yaşamayacağım ve başka hiçkimseyi kendim için yaşatmayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
makinem Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yaw ben de düşünüyorum yatay geçiş. Hazırlık notlarının geçişi etkileyip etkilemediğini öğrenmek istiyorum. Burda bir kaç kez sordum geçmiyo dediler ama okulda 16 kredilik ders sayılıyo muhabbeti duydum. özellikle Dragonmax'a soruyorum senin transkript nasıl? war mı hazırlığın önemi? yardımcı olursanız çok sewinirim. Tüm patilere sevgilerimi sunuyorum. Ben de kocaelindeyim bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 insallah geçersin ..[signature][hline]Ride... die... sacrifice! Along the river of bloody tears the mighty steel shining in my hands Garbage =o= FM@ wj Zergling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar