Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cok Acil Yardım

Pawliger_Asgard

Öne çıkan mesajlar

Bilmiourum bi arat google'da download.com da fln bende cd'si wardı şimdi hatırladım ama nette bulursun[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

adam zaten hiçbirşey bilmiyosa sonuçta frontpage veya dreamweaver'la ne kadar ilerleyebilcek ki?[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D
Sosyal ağlarda paylaş

frontpage kolay be pek birşey bilmesine gerek yok...
kurcalayarak kolayca çözülebilecek bir program bence o kadar karışık değil..(hehe geçen arkadaşın babası bilgisayarına autocad yüklemiş,arkadaşa dedi kullanabilr misin,biliyor musun..arkadaş da dedi bilmiyorum ama iki bakar anlarım hemen..bu arkadaşın windows çökünce bile cd'si ile falan teknik servise götüren,sadece oyun oynamayı bilen biri olduğunu ekliyeyim :))[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...