Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

heroes of might and magic V

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En son Necro açıklandıktan sonra ilginçtir hiç bir gelişme yok,en son bugün demo klibini koydular ama demoyu oynadığımız için pek çekici gelmeyebilir buyrun;
Demo Klip[signature][hline]The one side moon is always dark.

[Bu mesaj dreagloth tarafından 07 Eylül 2005 22:30 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben en sondan bi önceki demo clibi izledim,beğenmedim hiç ana harita grafiklerini,oyunun ruhunu yoketmişler sıradan bi oyun olmuş sanki,hele o büyü efektleri hiç olmamış[signature][hline]from exile...
Mesaj tarihi:
emule kullanan arkadaslar varsa hom&m diye bir arama yapsınlar guzel 1 surprizle karsılasacaklar 261.65 mb boyutunda oyunun henuz tamamlanmamıs bir versiyonu var oyun ekranı savaslar falan hersey yerinde sadece seslerde problem oluyor ve menulerin coguna girilmiyor ozellikle options gibi... Bastakı videoyuda her oyunu baslattıgınızda izlemek zorunda kalıyrsnuz ama onun dısında bence gayet guzel olacak bu oyun ...
Mesaj tarihi:
bu son surum dedıgınde menu vs .. harıcınde oyun ıcın grafık tarzı oynanısı etkıleyen bı degısıklık falan varmı yok sa aynısının sadece menu nun de acıldıgı versıyonumu ?[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...
Türküm Doğruyum Calışkanım ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
evet heroes 2 ve 3 ten sonra 4 kesinlikle bir hayal kırıklığıydı umarım 5 herkeze bekleneni verebilir çünkü heroes efsane bir oyun gerçekten beklenen etkiyi yaparsa dünya kasıp kavrulur[signature][hline]www.komikler.com
with or without you
Mesaj tarihi:
hmmm tower la, rampard ın isimleri değişmiş. Güzel birimler var yeni olanlardan ama nedense beni hiç heycanlandıramıyor oyun o betadan sonra, neyse beklicez artık.[signature][hline]The one side moon is always dark.
Mesaj tarihi:
minatoru 3. seviyeye koymuşlar vampirin eline kılıç vermişler dreadknight ıma kıymışlar 18 kişilik kadroya almamışlar elf imin adı değişmiş dendroid i de 6. seviye yapmışlar moralim bozuldu ...
bide dungeon daha keze kereneye benzemiş forumlarında herkes sluty sluty diyip duruyo o dişi modellemeler ne öyle ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

Türkiye cumhuriyeti kuruldugunda bu vatanın milleti olan kişilere TURK halkı denır ne mutlu TURK um diyene ...
Mesaj tarihi:
ya onlar cahillikten bence. drow abi bunlar. tabiki öyle olcak. bide elflerin ismi değişmemiş ki? elfler var işte d&d elflerine benzeyen. Bide her townda mutalak büyüleri olan en az bir yaratık var. Bence güzel gidiyolar. Ama death knight'a kıymaları ve dendroidi level 6 yaratık yapmaları benimde hoşuma gitmedi
Mesaj tarihi:
elf --> hunter olmus ...
grans elf de --> master hunter[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ...

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
File /files/4032126/H5B.part1.rar.html has been deleted.
Reason: THIS FILE IS FORBIDDEN TO BE SHARED! Complaints received.

bole bi durum olmus:_/ ooff bekliycekmi simdi indiremeyenler beta yi:( 3gun aradim bulamadim yeni bi link emule de vardi o da gitmiş haybin kunduz:-|
  • Yeni Oluştur...