sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Horn of the Abyss bide böle bişi var, bunun çıkmasını bekliyorm ( : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 verildimi bilmiyorm ama wog download Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sughnuk said: Horn of the Abyss bide böle bişi var, bunun çıkmasını bekliyorm ( : wow yeni üniteler fln var harika. Ya ne varsa ruslarda varmiş valla billa bi onlar anlıyor bizim gibi oyuncuların ne istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 SoulCube said: eminim heroes 3 te ben ve arkadasım ersini kimse yenemez :) eminim heroes 3 te ben ve arkadaşım ali sizi yeneriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 yavaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 yavaş mavaş hikaye delikanlılıklarda :P , ciddi ciddi oynasak iyi olur, şöyle gece başlarız, sabaha biter zaten. Maksat iyi vakit geçirmek.. not: ama yeneriz, emin ol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ben o zmn msn i veriyim sana ekle beni b gece atalım yanlız wake of gods oynayalım... ersinersin_archangel (at) hotmail . com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 bu wakeofgods heroes3 modu mu ? Eğer heroes3se bende oynayabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 ya wog da çok abartı, adam herşeyi koymak için fazla kasmış, onun sapı bunun çöpü bile var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 evet heroes 3 paketi unofficial ya abartı olur mu.heroes 3 teki tekdüzelikten kurtarıyor savaşları daha çok taktiksel oynanıyor savaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 wogun çok über aşmış özellikleri var,mesela ordudaki yaratıklara rütbe sistemi getirilmiş her seviyede hpsi,attacki bilmemnesinin artması yanında yeni skilleri açılıyor,en sevdiğim özelliği bu oldu wogun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Wog çok amatördü bana göre, biraz deneyip bırakmıştık. Oyunun suyunu çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Wog modifiyeli Murat 131 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 bırakın allesen wogsuz heroes motorsuz araba gibi geliyo bana su an belli bi seviyeden sonra orduları slıp ben vurdum sen vurduna dönüyodu eskiden. şimdi öyle deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2008 competitive play ile wogı aynı cümle içinde bile kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 ne yani shadow of death mi daha stratejik ? tek kelimeyle cevap verebilirsin fazlası gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 abi sonuçta strateji olarak hangisi sana yeterli geliyosa onunla oynarsın, bende homm3 e alıştım gayette stratejisi vardı, ama ben WOG da daha azdır veya daha çoktur demiyorm, (ne kadar bana da WOG çok alengirli geldiyse de) , herşeyi biyerde toplamaya çalışmışlar, bana gereksiz gelmişti yıllarca homm3 oynadıktan sonra, sevemedim o yüzden, oyunun bu kadar alengirli olması onu daha stratejik bi hale sokmaz bence, homm3 ün hakkını yemeyelim :P sonuçta iki oyun temelinde aynı olsada, birbirinden çok farklı, WOG bambaşka bişey, apayrı bişey, karşılaştırma yapmak yersiz olur diye düşünüyorum. kakao kekli pasta ikisi de, birisi -çilekli/framboazlı, diğeri sade çikolatalı gibi. asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Heroes Of might and magic 3 Shadow Of death ve Armageddon's blade mapleri dışında bulabileceğimiz mapler war mı? heroes 4-5 i yaptılar ama bişeye benzemedi, 3 te de aynı haritaları oynamaktan da gına geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 fan map var bir sürü, google da arasan bulursun, onun dışında tek çözüm random map. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 alperozg said: Heroes Of might and magic 3 Shadow Of death ve Armageddon's blade mapleri dışında bulabileceğimiz mapler war mı? heroes 4-5 i yaptılar ama bişeye benzemedi, 3 te de aynı haritaları oynamaktan da gına geldi Var In the Wake of Gods diye bir expansion yaptılar, Unofficial'dı. Oyun baştan aşağı değişiyor güzelde bir exp. ama ben bir expansion bekliyordum o cıkmadı üzücü oldu Benim için. Ruslar yapıyor deniyordu Oyun'da yeni ırklar yeni üniteler koyacaklar dendi ama cıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 dreagloth said: fan map var bir sürü, google da arasan bulursun, onun dışında tek çözüm random map. daha önce aramıştım bulalamıştım şimdi neden bulamadım bilmiyorum ama şimdi buldum indirip deniycem mapleri. ayrıca In the Wake of Gods u da bulabilirsem indiricem, rus siteye fln yönlendirio bulucam inş. düzgün bi yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben eski heroes 3 cd mi buldum çalışır durumdsa ama öteki ek paketlri yok.. onlar olmadan WoG kurarsam da çalşır mı?çalışmayacaksa ek paketleri arayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 shadow of death istiyor, ılan ildeniz final zamanı aklıma heroes soktun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Bu düz oyundaki ilk campain'in son bölümünü geçemiyorum.Ne önerirsiniz 1 hafta süre vermiş hemen bitiyo.Isabella'yı demonlar kaçırdı onu kurtarmak gerekiyo.Hatırlayan varsa bi yardımcı olabilirmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Neyse hallettim.Bide konuyu baştan sona okudum oyun çıkanakadar bi sürü yorum yapılmş oyun çıktıktan sonra yorumlar kesilmiş patininde bu yönü çok ilginç neyse ben devam edeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar