Brook Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Evet arkadaşlar 10000 dolar param var ama ben alıcak bi araba bulamadım :) BU fiyata netür bi araba alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 98 megane alırsın mesela 13 14 milyar arası gider ama düz yolda kullanmıycam diyosan şiddetle tavsiye etmem[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 peugeot fılan alabılırsın..ayrıca mesela bızım bi range rover vardı 87 model 10000 dolardan bıla az bı paraya satılmıstı oole bıse de alabılırsın ama cok masraflı oluyo yanı aslında o tasıtları almakta bı sıkıntı yok ta beslemek sıkıntı;) servısıydı benzınıydı falan fılan dunya para oluyo..peugeot 205 ler fılan olur hemde cok rahat olur ancak onlarda bayagı eskı oluyo 106 fılan da olur hatta cok abartılmamaısından bulabılırsen gti bile olabılır..[signature][hline]Faber est suae quisque fortunae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Biz dayıma 90model honda prelude aldık 150hp gucunde.Prelude hondanın osenelerde cıkardıgı ozwel arabaymıs dıreksıyonu dondurdugunde arka tekerleklerde bıraz donuyor hos bı araba spor tek kapı 4 kişilik ustune bırde modfıyıe yaptınmı bızım gıbı yolda herkes Ferrari sanıor :) istersen resımlerınıde koyabılırım bıara 90model prelude bulabılırsın o fıyata saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 90 model prelude e o parayi verecegine git bir hayir kurumuna bagisla daha iyi. Hem daha mutlu olursun hem kafan daha rahat. acikcasi ne istedigin hic belli degil. Yani ne tip birsey istiyorsun? spor mu aile mi? clio var 206 var hersey var yani. sanirim eski kasa astrada bulursun yani ne istedigini dolemen lazim ne tip araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Diğer bir konuda da yazmıştım benim gelecekte sahip olmak istediğim arabalardan biridir Honda Prelude. O kasası çok şekil ve yeni yetmeliğimin en güzel arabalarından biriydi kendisi :) Bende birgün sahip olup modifiye edip keyif arabası olarak ara sıra kullanmak istiyorum. Fakat 1 araba olacaksa Prelude yanlış tercih.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar