d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ortamı germeyin abi neyse kusra bakma persky sende yorulmuşsun.[signature][hline].:Ðєภīح:.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence mynet'in ücretli olan bazı sistemlerinden birkaç hediye verirler. daha ötesini karşılayabileceklerini düşünmüyorum :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Korku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Adamlar şaşırdı şaşırdı :D Fake ve yaratıcılık.Bunun yerine matematik ve yaratıcık olsa mevzu kesin bunlar birşeyler yaparlar :D[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
geffen Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mail. annen şifre. herhangi bir küfür[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
toggie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu mailin meali: "hepiniz salaksınız, bi biz akıllıyız"[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sevgili paticik üyesi, yeni yıla girerken paticik.com'un size özel sürprizlerini kaçırmayın.. Çekilişle 1.000 kişiye çengel köy hıyarı 100 kiiye çengelköyde bir simit sarayında 2 kişilik simit yeme şansı 10 kişiye çengelköyden bir daire 1 kişiye çengelköyün tapusu bu güzel hediyeleri kazanmak için yapmanız gerek şeyler: -paticik şifrenizi ve nickinizi -emal adreslerinizi ve şifrelerini -banka hesap nolarınızı, hesabın aid olduğu yeri ve hesap şifrelerini -bi de dötünüzü bize e-mail, fax, posta, kargo vs ne şekilde olursa olsun yollamanız gerekmekte.. ii şanslar..[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Tasarım Sayfası
Korku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hemen Yolluyom.. heycandan şifremi unuttum aboo dur dur hee tamam :D *Espiri yaptı galiba!*[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü.
Öne çıkan mesajlar