Neron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Biraz önce gelen mail, Mynet hediyeler dağıtmaya devam ediyor.Bütün çekilişlerimiz ücretsizdir.Yılbaşı özel çekilişine katılmak için bu bilgileri doldurup bu E-mail'e yanıt yazmanız gerekmektedir. E-mail: Şifreniz: Şifrenizi Tekrarlayın: Doğum Tarihiniz: 2 arkadaşınızın E-mail adresi: Teşekkür ederiz Mynet.com (Yılbaşı özel hediyelerinden birini kazanırsanız mynet size bir mail gönderecektir ve hiç bir ücret ödemeden kazandığınız hediye size gönderilecektir)[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Soldat Sunucumuz Açılmıştır ip:212.174.113.110 port:23080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eheh adamlar yüzsüz bi de 2 arkadaşına daha mail yollamak için adres istiolar ya :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 3 tane hediye vercekler 100213021321312 tane kullanılan mail toplıcaklar piyasadan. Aklı sıra çakallar ya maillist oluşturcaklar kafalarına göre. Ulan mynet oldum olası sevmedim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ehem bu mail Persky ye gitse gitti adamın mail direk. Adamlar kullanılan mailleri öğrenmek için böyle bir şey yapmaya ihtiyaç duymazlarki :)[signature][hline]Wanqhinox, 29 Temmuz 2005 01:55 tarihinde bana attığı özel mesajda demiş ki: bu balondan ne zaman kurtuluoz kocum ya yeni damgam ne kadar devam etcek daha ? geyk.net mizah sitesi - www.geyk.net - MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 lol,olay mailin şifresini almak..[signature][hline]Önce bi acıdı,geçti sonra.. Lancelion-Human Paladin- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahahaha persky komedisin...[signature][hline]-Küçük Hüsamettin is back(banned) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İyi o zaman neden istiolar 2 tane arkadaş maili? Sebep ne onlarada mı hediye vercekler. Ne kadar düşünceli bi firma dimi mynet. Töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 neye gülcemi şaşırdım mauahah[signature][hline]BİRGÜN YÜKSELSEM BİLE HEP BİR SERSERİ KALACAĞIM ALL AYE'S ON ME! erkek adam renkli takım tutmaz !! Be$iKTa$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 boş iş ya.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok güzel cevap verdim ;-)[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Soldat Sunucumuz Açılmıştır ip:212.174.113.110 port:23080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 muhahahahahaa.. alla sen persky :D:D:D lol[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: 2pacAmaruShakur, 25 Aralık 2005 19:41 tarihinde demiş ki: neye gülcemi şaşırdım mauahah muauhahua :D aynen[signature][hline]BabacumMostors, 23 Aralık 2005 01:50 tarihinde demiş ki: Paticik bana sponsor bul Allahsız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aahahah hahaha, öldüm ulan![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yarıldım ya... persky kopardın beni.[signature][hline].:Ðєภīح:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 persky daha bomba oldu haberden :)[signature][hline]Gelin sizde bize katılın ! Soldat Sunucumuz Açılmıştır ip:212.174.113.110 port:23080 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Neron, 25 Aralık 2005 19:28 tarihinde demiş ki: E-mail: Şifreniz: Şifrenizi Tekrarlayın: Doğum Tarihiniz: 2 arkadaşınızın E-mail adresi: Ben bu kısmı görmemişim. Galiba bugun fazla kaldım bilgisayar basında. Pazar günü die işin mokunu çıkarttık 6 saattir netteyim. Gözler mok oldu [Bu mesaj DynamicK tarafından 25 Aralık 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Fake mail ?[signature][hline]Count to Six and Die 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6. CaNNiBaL_CoRpSe Her insan fenerbahçeli doğar. Ama arada bozulmalar olabilir. Bir ülkede hayat ne kadar pahalıysa namus o kadar ucuzdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 eheuhe persky hll sana[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenerbahce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: CaNNi, 25 Aralık 2005 20:26 tarihinde demiş ki: Fake mail ? mynet niye şifre istesin ki dimi[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hehe süper adamlar yaratıcı zeka :-)[signature][hline]İşte Hizmetlerim 1- Web Tasarım ve Hosting 2- Ücretsiz 250MB @chaos.gen.tr Mail 3- MMOTURK Online Oyun Tanıtımları 4- Ücretsiz Blog Hizmeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 persky bitirdin olayı abisi =)[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Stifler, 25 Aralık 2005 20:32 tarihinde demiş ki: persky bitirdin olayı abisi =) Üslubuna biraz daha dikkat edersen sevinirim. Yaşımı bilmeden de böyle kelimeler kullanma istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Persky, 25 Aralık 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Pazar günü die işin mokunu çıkarttık 6 saattir netteyim. Gözler mok oldu a.k hocam bu uslubu sevmiyoruz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Persky Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 İn bi garbage'a doğru herkes bu uslubu kullanıo. orası ayrı bi yer mi? Hem benim söylediğim laflarda da kimseye karşı bi hakaret yada aşağılama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hocam bu tarzda yazı yazan herkes uyarılıyo daha önce konuşulan konular bunlar birine küfür etmen gerekmiyo sadece kahve ağzıyla konuşmak sevilmiyo bilgin olsun. Garbage yada burası farketmez kullananlar uyarılıyo.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar