Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

biz nasıl bir milletiz?

rona

Öne çıkan mesajlar

Haklısınız belki suç DEVLETTE. Ama devlet nie ilgilensin ki Tayyip oğlunu evlendirecek ve daha sonra bir uçuşu 10.000 $(abartma değil,GERÇEK) olan ATA uçağı ile oğlunu balayına göndermesi lazım. ona ne Türkiye borçlansın,batsın.[hline]HEP YENİLSEDE GELECEĞİM,
HİÇ YENMESEDE SEVECEĞİM,
ACI İÇİNDE ÖLECEĞİM,
YİNE FENERLİYİM DİYECEĞİM!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Lafın banaysa Wissy yalan mı söylüyorum her gün ana haber başlarında yokmuydu böyle haberler yok Tayyip gelin evine gitmiş yok zart yok zurt yalan mı??? 2 hafta Türkiyede sadece o düğün konuşuldu. Attan düştü gitti o gece en lüks hastanede check-up yaptırdı 1.800.000.000 TL hesap çıktı. Asgari ücreli birinin 6.5 ayda kazandığı para. DEVLET KASASINDAN çıktı. Şimdi fikrin değişti mi?

[Bu mesaj rona tarafından 21 August 2003 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rona, 21 August 2003 15:15 tarihinde demiş ki:
Lafın banaysa Wissy yalan mı söylüyorum her gün ana haber başlarında yokmuydu böyle haberler yok Tayyip gelin evine gitmiş yok zart yok zurt yalan mı??? 2 hafta Türkiyede sadece o düğün konuşuldu. Attan düştü gitti o gece en lüks hastanede check-up yaptırdı 1.800.000.000 TL hesap çıktı. Asgari ücreli birinin 6.5 ayda kazandığı para. DEVLET KASASINDAN çıktı. Şimdi fikrin değişti mi?

[Bu mesaj rona tarafından 21 August 2003 15:16 tarihinde değiştirilmiştir]

Sacma.
Bu devlet eger daha ba$bakanina check-up yaptiramayacaksa zaten hic olmasin..
Hangi konularda tasarruf yapilir, israf ne demektir gibi konulari biraz daha derin du$unmelisin.
Bende sevmiyorum Tayyip Erdogan'i, ideolojisini ve yonetimini ama bu ba$ka bir durum ama istesek de istemesek de 03 Plakali adam(03'tu degil mi? :)) oldugunu unutmayalim.[hline]tHe Original fi$h®

Banshee

Sosyal ağlarda paylaş

said:
GE-TA, 21 August 2003 15:25 tarihinde demiş ki:
Adamım şu forumlara siyaseti karıştırmıyalım. Sonu hayırlı bitmiş bir tane siyasal içeriğe kaymış konu çıkmadı burada. Kaldı ki yöneticilerde sıcak bakmıyorlar bu olaya.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

Siyaset karıştırılmayacak birşey değil çünkü konu zaten siyasal. Direk siyaset ve siyasetçilerle ilgili.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker

Nekadar sallarsan salla son damla düşer donuna.
Sosyal ağlarda paylaş

ülkenin çevresi bu kadar tehlikeyle ve hareetle doluyken ve içinde bu akdar doğal zenginliği varken tehlike de haliyle olacaktır. Bu da (bence) bizim gelişmemizi etkiliyor. Tabi bir de tepemizdeki bazı geri kafalıların da suçu var ki teknolijinin değerini anlayamıyorlar ve onu kullanmıyorlar.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Sosyal ağlarda paylaş

Rona bundan önce Üretme adına neler yaptın?

Ne ürettinki biz üretemiyoruz diyorsun
Ayrıca akp hükümetinin Siyasal idolojisine karşıyım ama yönetimlerini beğeniyorum.

Ha diyeceksiniz kadrolasma oldu cart oldu curt oldu hangi hükümet döneminde olmadı ?

Ayrıca üreten adam üretiyor herkeste destek veriyor bizim japondan ingilizden hıcbır farkımız yok sadece useniyoruz.

Ayrıca biraz okursaniz bilim sanat cevrelerinde birçok başarılı türk olduğunu görürsünüz.
Sosyal ağlarda paylaş

biz nası bi milletiz?
millet olarak bi cevap veremiycem de şöyle bi insan topluluğu biliyorum.

Bu insan topluluğunun bireyi tembeldir. Herkesin olmak istediği kadar. Herkesin isteyeceği şeyleri o da ister. Fakat herkesin yapması gerektiği şeyleri yapmaya üşenir. Fakat o istek vardır içinde ha! Fakat bi şekilde hep engellenir bunlar(!). Siyonist güçler, ermeniler, derin devlet, saygısız arkadaşları, aptal büyükleri vs hep onu engellemektedir. O da ne yapsın. İstemesine rağmen hiçbişi yapamaz. Ama görev bilinci vardır. En azından insanlara söliyim bunları der. Ne pis milletiz. Ne şöyleyiz ne böyleyiz derler. Televoleyi sadece kritik yapmak için bak şu rezilliğe diyerek izlerler. Saatlerce başında otururlar gerçi ama.. iğrenerek yani. Onların önünde hep istekler birikmiş ve engeller yığılmıştır. Böyledirler.

Ben bu insanlara mastürbatör diyorum şahsen.

Ben ne yapıyorum. Hedeflediğim küçük şeyleri bütün gayretimle yapmaya çalışıyorum. Ve bu beni mutlu ediyor. VE huzurlu kılıyor.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...