abdallah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 1500 knight cash aldım ve ko nun forumda yazan maile mail attım.2 gün oldu hala nickim değişmedi.GM de oyunda PM attım adam cvp bile yazmadı.Kaç günde değişir bu nick lütfen yardım edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sayk0 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence 1 haftaa sürer herhangi bi istekte bulundugumuzdada 1 hafta bekletiyorlar. Sanırım Kendilerini ağırdan satıyorlar :)[signature][hline]Nick : Sayk0 lvl : 62 Server : Cypher Job : Warrior Clan : Endless Sayko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ersen111 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 daha once bu sekilde ad degistiren olmus mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abdallah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mail le nick değiştirme aktif olduğundan beri yok mu hiç nick değiştiren? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar