ilattor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 ya şimdi benim internet 512 kotalı adsl. anime indirmek istiyorum en iyi yol hangisi?emule kurdum download ın 3 katı upload oldu.upload yapmadan indirebileceğim bi yol var mı?[signature][hline]Don't be afraid in the dark and cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Yok![signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilattor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 peki en iyi çözüm hangisi?artık kotayı geçtim zaten bi tarafıma girecek.[signature][hline]Don't be afraid in the dark and cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 kesinlikle hiç upload yapmadan anime indirmek istiyorsan tek yolu: IRC ama kotanı dolduran şey upload değil ki neden download yapıp upload yapmamaya çalışıyorsun anlamıyorum; neyse bu sayfadan bakıver Anime fansub grup bilgileri hiç kota doldurma sıkıntın olmayacak bir başka yol ise: Orijinal Almak bide takasla[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 upload olunca noluyo ki? olsun upload zararı ne?[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ilattor Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 upload olunca daha az download yapabiliyorum tek sıkıntısı bu. [signature][hline]Don't be afraid in the dark and cold [Bu mesaj ilattor tarafından 22 Aralık 2005 16:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Valla ben 50k uplad ile 200k download yapabiliyorum. Aynı mantıkla, 512k hızı olan birisi için en azından 10k UL iyidir diyorum. Ha yok derdin "kotayı geçtim" ise, haklısın o konuda ve aynı zamanda haksızsın tabi. Paylaşmak amaçlı şeyler olduğu için bunlar, teknoloji kotası var sadece memleketimde...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 netlimiter kurup upload u seni rahatsız etmeyecek bi seviyede tutarak dc den indirebilirsin.emule da işe yarıyomu bilmiyom,onun başka bi olayı vardı galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ha tabi "seni rahatsız etmeyecek" derken direk dibe vur demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Nl ile 1 kb a sinirla emulden rahat rahat 50 leri gorursun. High ID de lazim tabi.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 fenris ne yazmış sen ne yazmışsın allam ya[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsın..Listem Efsane topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Upload yapmayacaksan direct download kullanacaksın. www.realitylapse.com.Daha önce verildi mi bilmiyorum.Dosyalar ortalama 80mb, rmvb formatında.[signature][hline]est sularus oth mithas [Bu mesaj Nosfe tarafından 25 Aralık 2005 19:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadaşlar upload kota doldurmuyor çekinmeyin upload yapmaktan. 521kb bağlantıda da 10KB upload vermek hiç kimsenin hızını felan kesmez. upload için para verilmiyor, elinizi korkak alıştırmayın.[signature][hline]For all your anime needs: Click Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar