Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne olacak bu Gençler'in hali?

regulus

Öne çıkan mesajlar

Daha doğrusu ne yapıyorla bu Gençler'e??Adamların her hafta golu sayılmıyor,penaltısı verilmiyor..Bu sabah gençlerin maç özetini izledim de adam golu atıyor yok hakem vermiyor...
iki hafta üstüste bu hatalar Gençler'e denk gelince insan şüpheleniyor...
Yoksa bu kez Gençler'in Beşiktaş la Galatasaray'ın peşine takılmasını istemiyorlarmı?
Ersun Yanal ve İlhan Cavcav'ın federasyonla bri alıp veremediğimi var?
gibi sorular geliyor aklıma?
3.hafta'da Gençler bir hataya kurban giderse...yuh artık..
Sosyal ağlarda paylaş

gençler toparlanır merak etme. puan kaybettiği için bu kadar göze batıyor. halbuki geçen sezon da böyleydi ama kazanıyorlardı.

lucenin deyimiyle kamikaze futbolu oynadıkları için 495956495 atak yapıyorlar dolayısıyla hakemlerin de hata yapma şansları artıyor. yani gençlerin lehine de hata olacaktır ileride.
Sosyal ağlarda paylaş

geçen sezonun ilk yarı bitiminde bizden okan koç için 15 milyon dolar isteyen adamın - kendileri galatasaraylıdır - takımı bu kötü gidişini sürdürür inşallah. ben olaya sadece bu açıdan bakıyorum. başkaları bana başka şeyler söylemesin rica ediyorum[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trikeratops, 20 August 2003 18:40 tarihinde demiş ki:
geçen sezonun ilk yarı bitiminde bizden okan koç için 15 milyon dolar isteyen adamın - kendileri galatasaraylıdır - takımı bu kötü gidişini sürdürür inşallah. ben olaya sadece bu açıdan bakıyorum. başkaları bana başka şeyler söylemesin rica ediyorum[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez.

cavcav gs lıyım dedi ama gs a macı satmadılar niye bunu bu kadar buyutursunuz anlamam.adam macı satsa anlayacagım.gencler taraftarı sizin kadar buyutmedi.ustune okan koc u bjk ye verdi gs a peskes cekmedi.bi dunya para-futbolcu aldı.gazetede her yazana inanma 15 milyon dolara cavcav takımın yarısını verirdi.bisey soylemeyin demişşsin ama tutamadım kendimi..

genclere yapılanın onda birini istanbul takımlarına yapsalar o hakem 2 yıl o takımın macını yonetemez.(bkz.erol ersoy-ali samiyen).adamlar her macı en iyi ihtimalle 2 farklı kazanmak zorundalar.(verilmeyecek bir penaltı-tercihen nizami gol macın gidisatına gore turlu rezaletler)daha once azmonun topicinde yazdıgım gibi bu sene işi sıkıya alıyorlar.ne olur ne olmaz.[hline]Est solarus oth mithas
Sosyal ağlarda paylaş

bu son maçta iptal edilen gol hele
veysel topa dokunmuyorum diye gösteriyor..top zaten ortadan giriyor kaleye niye dokunsun...
üstteki arkadaşın söylediği gibi iki hafta içinde Gençler'e yapılanların çok azı fb-bjk veya gs'ye yapılsa medya ayağa kalkardı..taraftar dernekleri ayağa kalkardı..ana haber bültenlerine girerdi.o hakem de biraz zor büyük maç yönetirdi ondan sonra
Sosyal ağlarda paylaş

oha abi abartmayın tamam 3 büyükler kayrılıyor o kesin ama öle bir söylüyorsunuz ki sanki bütün ülke gençlere düşman.

halbuki geçen senenin en sert takımlarından biri de gençlerdi. tamam gençler medyada çoook az yer alıyor ama bu geçen seneki sertliği de göz önünden silmedi mi? burda kaç kişi biliyor mesela el saka'nın maç sırasında neler yaptığını. azmo sayılmaz o gençlerli diğerleri sölesin :P

ha şimdi beni de gençler düşmanı olarak görmeyin eheh fikrimi söylüyorum sadece ki geçen sene beşiktaşın rakibi olmasına rağmen bazı maçlarda gidip desteklemiştim gençleri. bu sene de gidip destekleyeceğim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...