Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek bebek ismi

uninvited

Öne çıkan mesajlar

ahaha koyun bu isimleri de çocukcaazın hayatını karartın lol. Anlamından ziyade,

okunması kolay, telaffuzu ağızda hoş, pek uzun olmayan bir isim olsun :)[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Sosyal ağlarda paylaş

gök`lü isimlerde tereddüt ediyorum...cocuuma götsu felan demesinler, gerci begenmedigimden degil, ama cocuklar cok gaddar oluyorlar bildiginiz gibi, dalga gecmek olsun da...iste murat-koyiim tur at gibi....ondan yani, deniz de ailede var zaten kuziciimiz...ama süper, devam edin cocuklar ben liste yapiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

saygin diye isim olur yahu esimin ikinci ismi...dalga gecmeyin...

Kan mi Kaan mi? ben birkere rüyamda oglan cocuguna SAN ismi konuldugunu görmüstüm. garip...ama otantik....[signature][hline]the speed of light is faster than the speed of sound. therefore some people appear bright until they speak...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dela, 09 Aralık 2005 13:27 tarihinde demiş ki:
said:
Akerfeldt, 09 Aralık 2005 11:23 tarihinde demiş ki:
göksu yada deniz olsun

kiz adi tavsiye etme insanlara, goksu olursa copte yatar, deniz olursa serefsiz kansiz olur.

zor is valla, jenerik isimlerden birini basin gecin bence.

asıl emre olursa kansız şerefsiz olur lan,detayları atlama pls[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...