Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek bebek ismi

uninvited

Öne çıkan mesajlar

said:
kingpin, 05 Aralık 2005 16:39 tarihinde demiş ki:
noyan

Hayırlı olsun darısı bizim başımıza :)

Ben bir erkek olarak ismimle çok mutluyum . İsmim Noyan ve annem koydu bu ismi . şşuan 23 yaşındayım ve çok sosyal biri olmama ramen Noyan isminde biriyle henüz tanışmadın .

Anlamı ise Moğol İmparatorluğundaki komutanlara verilen bir ünvan .

Bu isim karşı cinsinden çok ilgisini çekiyor . Oğlunuz size ilerde teşşekkür edebilir bu isimden ötürü :D[signature][hline]I can perfect your gothic dreams...
Sosyal ağlarda paylaş

Koray ya da asil olabilir.ulaş da iidir.yazıldı mı bilmiyorum ama aklıma bunlar geldi.[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya;
Bu gece bu yıldızlar bu koku
Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç...

[Bu mesaj utopia tarafından 07 Aralık 2005 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SmoLaFein, 07 Aralık 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
Can koyun bence herkeste war ama hosuma gıdıyor benım (kendı adım)
CAN koyuuuunnn can koyun ben can adını çok severim ogün koyun[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de
*garbage sevenler derneği üyesi*
garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vaniLLe, 07 Aralık 2005 15:20 tarihinde demiş ki:
burc mu hmm .. ama almanlar burk diye telafuz ederler o ismi.
Burg anlamina gelir sonra =).
Bu arada Evren ismi geldi aklima nasil ürkek ceylanim?
Tuna ismini de düsünmüstük , o da gercekten cok hos. ben cok severim zaten nehir isimlerini. Hea apla , nasil ?!
nehir + kus ismi . anlamli oluyor bak =)
edik : Asrın nasil ?

@vanille

evet burc komik kacar bende sonradan karar verdim, evren de kenan evren gibi, olmass, tuna da buraklar koyacakti ya kizlarinin adini tuna, ama düsünülebilir, abine bi soriim, ama biraz da suna tuna, hani tüleyman gibi geliyo bana, asrin da cok $uh bi isim oglan icin.
koray hosuma gitmisti, abin begenmedi..gerek yok dedi:)
Sosyal ağlarda paylaş

yok hocam bizim orda pek yaygın bi isim değil,
arkadaş da böyle değişik, komik bi tip (çok severim en yakın arkadaşımdır)
dalga geçmek daha çok şahsına yönelik ti onda

edit: tarihi eser, edebi eser, eser -keser (etkileşimli) çocukça tekerleme ya da benzer şeyler söylüyoduk
[signature][hline]laverda yalan oldu..

[Bu mesaj laverda tarafından 08 Aralık 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bi öenride benden adını Bleda koyun (türk ismidir, türkiyede toplamda 70 mi 80 kişidemi ne var) anlamı keskin bıçagın sivri ucu, i,ngilzicedeki blade kelimesinin kökü ve attilanı nkardeşinin adıdır. (aynı zamanda kendi adı mhehe) Hani büyüyünce vileda vb diyebiolar ama ne biliym oku lhayatında hocalar filan adınızı unutmaz bu gibi iyi yönleride var.[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever,
Kim ki canın için cananın sever, canın sever."
Sosyal ağlarda paylaş

olur. enistemin ikinci ismi saygin. maalesef o isim olmaz, bizim, daha dünyada olmayan sansli velet icin. *smiley gelir buraya*[signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures"
[/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim
lylide..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...