can Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bu proxy fln olayı var ya yine başımı yaktı. bilgisayara format attıktan sonra icq yu yükledim existing new user yaptım ondan sonra numaramı ve şifremi girip beklemeye başladım saf saf. ama proxy olmadığından ulaşamıyor icq ya. preferences e de oradan ulaşamıyorum. ne yapabilirim?[hline]There's a heaven above you baby... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bertone Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 arkadas aynı sey bnm de basıma geldi duselir die format atmıstım olmadı numaramı sifremi yasdım olmadı bulmuor yaa orada bi kac tane buton war ya onların icinde connection settings war oradan proxy ayarlayabilirsin bn ole yapmıstım isallah sendede olr . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Dialup modemin varsa register edinceye kadar dialup'dan bağlan sonra kafana göre ne yapacaksan yaparsın.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar