dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 1 - planetary confinement 2 - the weight of the world 3 - line of fire 4 - epitaph 5 - mr white 6 - a portrait of the young man as an artist 7 - relapse 8 - legions 9 - eternity part 24 antimatterın son albumu,nisan ayında cıkmıs(bu kısımda ekşinin yalancısıyım:P), dinleyenler varsa yorum almak istedim, albumdeki sarkıların listesi yukardaki gibi. Bence basarili olmus. [spo1=album kapagi][/spo][signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 hiç haberim olmadı bu albümden,direk çökeyim emule vastıtası ile ed2k://|file|Antimatter.Planetery.Confinement.2005.rar|63806703|860A895958C09D9F608EEB855C7EF9DA|/ hatta[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. [Bu mesaj Head tarafından 23 Aralık 2005 14:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Albüm kapağı çok hoşuma gitti.[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 antimatter'ın ve opeth'in album kapakları cok guzel oluyor zaten:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 arastırmaya çok usendiğim ve bayadır aklımda olan bi soru var,antimatter doom mudur,ex anathemayla bi alakası var mıdır?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 albumu dinleyemeyenler için link[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 o link'den indiremiyorum ya neden ki?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 antimatter'ı ilkdefa duydum. nasıl bir müzik yapar kendileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 anathema'ya benzetebiliriiz:P[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dory,link çalışmıyo ya,indiremiyorum nedendir acaba,bi fikrin var mı?[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 linkim cillop gibi, tıkır tıkır[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 indiriyorum , oh$ .. saol düriye hanim kizim . cavanagh, bitte 45 sekunden warten yaziyor , bekliyorsun 45-50 sn. sonra Kein Premium-User. Bitte ... hier eingeben:[ ] o ...'nin yerinde yazan sifre gibi birsey var , onu o ^ kutucuga yazman gerekiyor . yaptin mi ? bunlari yaptiysan eger , bir problem olmamasi gerekiyor.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 gerekli ticket için bekliyorum,ardından şifreyi de yazıp download'a tıklıyorum ama sonra dl başlamıyor[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Hımm grup'u ilk defa duydum bende,kapak çok güselmiş evet.Hımm bende bi bakim şuna..[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 flash get ile download yapmıyor uninstall ettim,tıkır tıkır indiriyor sağolun yardım için=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 ehum, evet anathema severler için de soyliyim, antimatter anathemanın Lost Control parçasını coverladı ve bence basarılı da yaptı:) yarın unutmazsam o albumleri de upload ederim, hatta belkim bu gece[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Duncan'ın gurubu muydu bu Antimatter?[signature][hline]D'akmor so 80's Remember yesterday.. Walking hand in hand Love letters in the sand.. I remember you [Bu mesaj BulletRide tarafından 23 Aralık 2005 22:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: Since leaving Liverpudlian art-rockers Anathema, Duncan Patterson formed Antimatter - a project with long-term friend Michael Moss - with the aim of creating 'dark music for dark people'.[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 bende zaten önceki albümler ful var hatta yeni albümün de 2-3 şarkısı vardı bulmuşken tamamını indiriyim dedim=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 dory eski albümler demiş ben attm 'dream for blind'ı ne de olsa ex-anathema saygı duymak lasım.. http://rapidshare.de/files/9717938/antimatter_Dream_for_the_blind.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 salak anıma mı geldi anlayamadım mı? neyse Antimatter - A Dream For The Blind, ben edicektim bu gece ama senin önce davranman guzel olmus:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ravachol Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 said: dory, 24 Aralık 2005 00:29 tarihinde demiş ki: salak anıma mı geldi anlayamadım mı? neyse Antimatter - A Dream For The Blind, ben edicektim bu gece ama senin önce davranman guzel olmus:) yo sana bi şey söylemek namına demedim işim yoktu upoad ettim, durum bundan ibaret ..) ve hadi konusmak olsun bu adamlar 3 haz 2003te kemancıdakonser de verdiler.. [Bu mesaj ravachol tarafından 24 Aralık 2005 01:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 haberim yoktu, gidemezdim de,kendi şehrimde olmayan konserlere genelde ailem gitmeme müsade etmiyor, universiteyi kazanınca bakıcaz artık:)[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 en kısa zamanda edinicem ;)[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 konser çok iyiydi yaa[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar