Wazzz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 koskoca bisene geçti yaş kemale ermeye başladı hatırlarmısın ilk doğduğun da tek derdin karnını doyurmak olduğunu. seneler geçtikçe senin dertlerinde çogalmaya başladı hatırlarmısın ana okulunda o cocuk senin oyuncağını kırınca nekadar ağlamıştın o zaman nekadar uzulmüştün aradan seneler geçti derdin tasan derslerin oldu hep çalıştın çabaladın en iyisi olmak için.Bir kış akşam uzeri eve geldiğimde seni odan da ağlarken bul muştum nedenini sorduğum da bana matematik sınavının kötü geçtiğini söylemiştin daha son ra yanıl mıyorsam liseye gidiyodun bi kıza aşık olmuştun ama kız sana yüz vermemişti yine seni odanda göz yaşlarınla bul muştum şimdi ben bu dünyadan göçüp gidiyorum sen yine odanda ağlayacaksın ama busefer yanına gelen olmayacak yıllar geçtikçe insanların üzüldüğü konularda değişiyor sonunu siz tamam layın aklıma bişey gelmedi yorum yazarsanız sevinirim benim için çok önemli çok iyi olmadı biliyorum ama neden se yazmak geldi içim den kurdelanın ucundaki kız.....
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hoş olmş karartıcı.[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
Dreamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ...sen yine odanda ağlayacaksın ama bu sefer yanına gelen olmayacak yıllar geçtikçe insanların üzüldüğü konularda değişiyor... fakat duygularını yitirmeyecekler. üzülmek; o göz yaşlarını boşuna dökmek gerekmiyor...Başarıdan daha güzel ve önemli şeyler vardır... sacmalamış olabilirim. güzel olmuş... ne karalama[signature][hline]Penthesilea 10 Kasım 2004 11:53 tarihinde demiş ki: İbret olsun diye sallandıracan senin gibileri. Ah 4. Murat aah, erken gittin. Lexius 02 Temmuz 2005 22:33 tarihinde demiş ki: bu adam dağları deler o şeyle :D
Öne çıkan mesajlar