Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior talent soruları.

Picci

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle bu talent buildle gitmeyi kafama koydum.Şimdi size 1-2 bişey danışacağım

Arms Mastery:
Deflection Rank 5
Improved Rend Rank 3
Tactical Mastery Rank 5
Two-handed Weapon Specialization Rank 2
Improved Overpower Rank 2
Deep Wounds Rank 3
Impale Rank 2
Axe Specialization Rank 5
Sweeping Strikes Rank 1
Improved Hamstring Rank 2
Mortal Strike Rank 1
Arms Total:31

Fury Mastery:
Cruelty Rank 5
Improved Demoralizing Shout Rank 5
Piercing Howl Rank 1
Blood Craze Rank 3
Improved Battle Shout Rank 1
Enrage Rank 5
Fury Total:20

Improved Demoralizing Shout Rank 5 yerine unbridled wrath rank 5 koysak daha iyi olmazmı?

birde hamstriking ne işimize yarıyor, sadece movemnt mı azaltıyor yoksa attack speed herşeyi yavaşlatıyormu.Ne zaman kullanılıyor çok gereklimi

saolun[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede.
Sosyal ağlarda paylaş

Thottbotda classlarn spellerinin her rankinn ozellikleri var . Ben warriordan cok anlamam daha 38e geldim benim dwarfla [5inci char cok kasmiom] . Hammstring low lvlda sadece movementdr level 58dekinde attack speedde dusuodr . yani bu bi ornek thottdan en dogru bilgiyi alrsn . sadece movementsa talent verme derim ama attack speed de varsa cok isine yarar. yani warriorlara disarm nasil igrenc biseyse moblarada att.speed ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT !

WoW | Magtheridon EU
60 Night Elf Rogue
60 Human Paladin
52 Human Mage >> soon 60
40 Night Elf Druid
38 Dwarf Warrior
Sosyal ağlarda paylaş

Talent ağacın gayet iyi,Blood Craze PvP Warrior için gayet mantıklı ki zaten arms skiline giden bir warrior abuk sabuk skillere puan veremez gayet iyi yani o ağaç,improvement hamstring de adamın yürümesi acayip yavaşlıyor yani vurma hızını etkilemiyor o skill thunder clap de var ama improved thunder clap vermiyoruz:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...