Picci Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Öncelikle bu talent buildle gitmeyi kafama koydum.Şimdi size 1-2 bişey danışacağım Arms Mastery: Deflection Rank 5 Improved Rend Rank 3 Tactical Mastery Rank 5 Two-handed Weapon Specialization Rank 2 Improved Overpower Rank 2 Deep Wounds Rank 3 Impale Rank 2 Axe Specialization Rank 5 Sweeping Strikes Rank 1 Improved Hamstring Rank 2 Mortal Strike Rank 1 Arms Total:31 Fury Mastery: Cruelty Rank 5 Improved Demoralizing Shout Rank 5 Piercing Howl Rank 1 Blood Craze Rank 3 Improved Battle Shout Rank 1 Enrage Rank 5 Fury Total:20 Improved Demoralizing Shout Rank 5 yerine unbridled wrath rank 5 koysak daha iyi olmazmı? birde hamstriking ne işimize yarıyor, sadece movemnt mı azaltıyor yoksa attack speed herşeyi yavaşlatıyormu.Ne zaman kullanılıyor çok gereklimi saolun[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hamstring sadece movement yavaşlatıyor. Talentlerde yardımcı olurdum ama unuttum warrioru :( Bi dahaki PTRye bi warrior açıcam hatırlamakta fayda var.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Excesse. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raquin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Thottbotda classlarn spellerinin her rankinn ozellikleri var . Ben warriordan cok anlamam daha 38e geldim benim dwarfla [5inci char cok kasmiom] . Hammstring low lvlda sadece movementdr level 58dekinde attack speedde dusuodr . yani bu bi ornek thottdan en dogru bilgiyi alrsn . sadece movementsa talent verme derim ama attack speed de varsa cok isine yarar. yani warriorlara disarm nasil igrenc biseyse moblarada att.speed ...[signature][hline]HEIL TO THE MOONLIGHT ! WoW | Magtheridon EU 60 Night Elf Rogue 60 Human Paladin 52 Human Mage >> soon 60 40 Night Elf Druid 38 Dwarf Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Talent ağacın gayet iyi,Blood Craze PvP Warrior için gayet mantıklı ki zaten arms skiline giden bir warrior abuk sabuk skillere puan veremez gayet iyi yani o ağaç,improvement hamstring de adamın yürümesi acayip yavaşlıyor yani vurma hızını etkilemiyor o skill thunder clap de var ama improved thunder clap vermiyoruz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 harmsting hem yavaslatıyor hemde bi %şansıyla targetını 5sn kadar yerinde tutuyor adam yürüyemiyor.[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 40 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ForgottenRealms Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yavaşlatmayı biliyorumda o chance olayını bilmiyorum yazmıyorda skill in üzerine mouse la durduğumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Improved Hamstring talentı belli bir şansla immobilize eder hamstring.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Improved Demoralizing Shout Rank 5 yerine unbridled wrath rank 5 koysak daha iyi olmazmı?[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hayır. unbridlet wrath daha çok dual wield fury gidenlerin işine yarar. imp demo shoutta kal bence.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Picci Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ufak bi değişiklik yaptım 31-5-15 gitmek istiyorum tavsiye edermisinmiz_[signature][hline]Hertürlü paylaşımın buluştuğu adres 'sadece' bir tık ötede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar