bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sana Uyuz Oluyorum Seni Görünce Ne Yapıcagımı Sasırıyorum Town mu ceksem glich mi yapsam dıye dusunuyorum Town Cekmeye Calısıyorum Heyecan yapıyorum Pot Basıyorum Sende Bana Basıyosun Fuck Fuck Diyorum Fucklanıyorum Ne Zaman Seni Kesicem Bilmiyorum 1500 Scrool 300Ac Girdi Bana 3152 Damage Nedir bu Anlamıyorum Sana Uyuz Oluyorum Ne Zaman Görsem Kesmeye Çalışıyorum Sen Bana Bakınca Tırsıyorum Warrior Tp liyorum Warrior Fuck Fuck Dıyo Fucklanıyo Bu Sefer beni Sen değil Warrior Fuck lıyo Artık Cık Hayatımdan Pr0gReSsİve Tamamen Baskasının Agzından Yazılmıstır Yanlıs Anlasılmasın:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hahahahhahahhahahh :D:D:D akşam akşam güldürdün varyaa[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Abi Deli Oluyorum 3152 Vurdu adam bana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ne oluyo yaw iyimisin sen :D yoksa sarhoşmu oldun :P[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan oynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JoNyBLaCk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bırakta vursun level 70 :D sende kafaya dd tak ve talia giy :D[signature][hline]Nick : _TiKiTo_ Nation : Karus Server : Diez Level : 63 Clan : Dream Np : 7x.xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLooD_MaGiC Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dd yoktu valla ama genede 3152 abartı be kardesım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar