Head Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 türkçe'ye adaletin merkezi olarak çevirilmiş mükemmel bir film. mükemmel olduğunu şu iki isimden de anlayabiliriz aslında. gerard depardieu & daniel auteuil mükemmel oyunculuk. fransız sinemasının hollywood'u açık ara arkada bıraktığının başka bir kanıtı. izleyiniz efendim.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. [Bu mesaj Head tarafından 25 Aralık 2005 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Yeni mi bu film hiç haberim olmamıştı da...[signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 2004 yapımı. bir de genelde fransız sineması pek bilinmez türkiye'de,belki ondandır.[signature][hline]valandil ownz j0o! arkadaşım bi dakka ya. WoW - Retired,getting a life now. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gerard depardieu dan neden bilmem nefret edecek seviyedeyim hep ön yargılı oluyorum filmlerine.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gerçekten başarılıbi film benim çok hoşuma gitti,çok güzel görüntüler ve dialoglar....oyunculuğa bişey söylemiyorum zaten...başıda sonu da bir filmin desem yeridir:)[signature][hline]Rest_İn_Peace_Rudy_Ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar