Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 kodumu oturtur ama türkiyede dayak yer böyle çıkarsa...[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet! MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ehue gerçekse güzel benim sevdiğim bi tane vardı istiklalde, aynı şu "çaylaaaaaaar" kadar tok bi ses; "baba para ver şarap alacam!"[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sevdim. İzmir de de öyle tok sesli bir tane var. Ama İYİ AKŞAMLARRR diye giriyor lafa..[signature][hline]Dünyada 10 çeşit insan vardır. Binary sayı sistemini bilenler ve bilmeyenler.
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 best homeless ever?[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi mz:Real Zamazingo
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 AHUHAUHAUHAUHazuahdua altıma zçtm![signature][hline]Order Within Chaos....
geffen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 yaratıcı adam.[signature][hline]G3NK-Ster paradayzo!
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 best homeless[signature][hline]FİLTHY PLAY / when it rains the ground gets wet!MZ : FC Antalya United / The Paticik Cup =o= II / silkroad|troy|Washi|baydı
CusTodeM Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 aujhahuhu[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk
Voys Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 doğru çevirmişim dimi? ailemi ninjalar öldürdü , kung-fu dersleri için paraya ihtiyacım var. doğru çevirdiysem aynısı bostancı sahildeki kokoreçcilerin oradada mevcutda[signature][hline]Voic3 Wendigo, 10 Aralık 2005 tarihinde newdonis'e demiş ki: birsey biliyorsan soyle alim desinler bilmiyorsan sus adam desinler... newdonis, 10 Aralık 2005 tarihinde Wendigo'ya cevap olarak demiş ki: Çelik Ayna
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yanlız darth vaderlı fake. gazete okuyor herif normalde.
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ehuea =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ohaaaaaaa darth wader süperrrrr :D[signature][hline]Designer® | Kâh çıkarım göklere, seyreylerim dünyayı.. Kâh inerim yeryüzüne, dünya seyreyler beni..
Nostredamus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 muahuahuauhauh[signature][hline]Imposible Is Nothing... Palantis Mod
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 abiii o Darth Vaderin kostum nedir ya ??? istiorum bende bole bisi Bursa Altiparmakta Ena diye bi oyuncakcida gordumde bole profta deil elbette kask mask aynida herifin kiyafet cok iyi offf hasta oldum ..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 MAUHAUAHAUHAAUHAU :-D[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler...
Sie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o 2 si turkiyede osla ben verirdim para sahsen.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ahahahaaahaha[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b]
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 belki gerçek. Ama yinede güzel.Ama belki gerçek ksfdsdf[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Voys, 25 Aralık 2005 01:40 tarihinde demiş ki: doğru çevirmişim dimi? ailemi ninjalar öldürdü , kung-fu dersleri için paraya ihtiyacım var. doğru çevirdiysem aynısı bostancı sahildeki kokoreçcilerin oradada mevcutda ihtiyacı var olmayacakmıydı?ninajalar ailemi oldürdü,kung-fu dersleri için paraya ihtiyaçları var.[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Sie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Killer, 25 Aralık 2005 11:01 tarihinde demiş ki: said: Voys, 25 Aralık 2005 01:40 tarihinde demiş ki: doğru çevirmişim dimi? ailemi ninjalar öldürdü , kung-fu dersleri için paraya ihtiyacım var. doğru çevirdiysem aynısı bostancı sahildeki kokoreçcilerin oradada mevcutda ihtiyacı var olmayacakmıydı?ninajalar ailemi oldürdü,kung-fu dersleri için paraya ihtiyaçları var. Nerde ihtiyaclari var kung-fu dersine öldükten sonra??[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen [Bu mesaj Sie tarafından 25 Aralık 2005 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 =)türkiyuede de bole seyler var[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 HEWHhehehE :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Predator Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 AHAH süper[signature][hline]Babam sevdi annemi aldı , Mecnun sevdi Leyla'yı aldı , ben sevdim Babayı aldım. Bi kısır döngüdür gidiyo bakalım.
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Sie, 25 Aralık 2005 11:03 tarihinde demiş ki: said: Killer, 25 Aralık 2005 11:01 tarihinde demiş ki: said: Voys, 25 Aralık 2005 01:40 tarihinde demiş ki: doğru çevirmişim dimi? ailemi ninjalar öldürdü , kung-fu dersleri için paraya ihtiyacım var. doğru çevirdiysem aynısı bostancı sahildeki kokoreçcilerin oradada mevcutda ihtiyacı var olmayacakmıydı?ninajalar ailemi oldürdü,kung-fu dersleri için paraya ihtiyaçları var. Nerde ihtiyaclari var kung-fu dersine öldükten sonra?? ninjaların ihtiyacı var.Amaan neyse :)[signature][hline]All in all you're just another brick in the wall...
Öne çıkan mesajlar