coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Beyler bu konunun daha önce açılmadığını sanıyorum ama yanılıyo da olabilirim.. Master olmuş bir wariorcukla raptor +6 +7 +8 vb. mi daha hoş olur yoksa giga+ tato Mu? Raptorun daha iyi damage verdiğini duydum ama Giga HP ve resist vermekte.. Sizin düşüncelerniz neler? saygılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 bildiğim kadarıyla giga ve totamic daha az attack ama daha hızlı skill vuruyormuş bence giga ve totamic[signature][hline]name : Let'sGoBaby lvl : 6x Server : Dies Np : 44.xxx BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 arkadaşım hangi serwerda oynuyorsun ona göre cwp wereyim hongogk sword we totamic bence çift el silahlardan çok daha iyi ama bunların bulunmadığı serwerlarda isen bence raptor +8 yoksa en aşa giga +7 eğer çok bos kowalıyacaksan we takılarında hp bonus yoksa gigayı tercih et derim ama sende roc vs hpweren takılar warsa raptor derim seçim senin iyigünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_ReaL Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Tabiki +8 raptor.. Bir warrior bunu hiç bişeyle değişmemeli..[signature][hline] Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Xigenondayım dostum yok yok burda raptor +10 olan serverdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: VisuaL_ReaL, 24 Aralık 2005 23:41 tarihinde demiş ki: Tabiki +8 raptor.. Bir warrior bunu hiç bişeyle değişmemeli.. sana katılıyorum bir warior asla raptor +8 den vazgecmemeli!:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 CZde savaşta orda burda tato+giga ile gezen bissürü eleman var .. onların amacı nedir onu anlamadım ozman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 2 silah kullanirsan ap'in ayni zamanda dmg'in duser fakat daha seri vurursun. ozellikle farm yaparken cok is gorur (dm, boss vs..)[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 cypher daysa +10 , 11 falandır onlarda ondan ;-)[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 +8 Giantic Axe (2 ellik olan) ı almanı öneririm çünkü çoğu playerda spear defans var ondan cz de giga ile +8 raptordan daha fazla damage verirsin ayrıca ressistance ve hp bonuslarıda cabası. Ama illa raptor diyosan bence Chitin Shield lılara dalma ( +4 ünde 50 spear defans var) :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coliseo67 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 olsun canım 10-15 vurmam yeterli olacaktır.. o sırada ctrl + v yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 çift el silah herzaman daha hızlıdır ks yapmak istiyosan birebir:D yani raptorlu bi adamla aynı adama dalarsan sen alırsın... ama raptor gibi silahta yoktur yani lvl yüksekse raptordan vazgeçme derim... ap olarak daha yüksek kısacası kodunmu oturtursun:D[signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Gregorn, 24 Aralık 2005 23:57 tarihinde demiş ki: +8 Giantic Axe (2 ellik olan) ı almanı öneririm çünkü çoğu playerda spear defans var ondan cz de giga ile +8 raptordan daha fazla damage verirsin ayrıca ressistance ve hp bonuslarıda cabası. Ama illa raptor diyosan bence Chitin Shield lılara dalma ( +4 ünde 50 spear defans var) :D kardeşim şunu sölemek istedim bilgi olsun +sızındada +10 undada 50 spear defans war defasn bölümleri değişmiyor onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ben her up edildiğinde artıyo yada azalıyo demedim bunu önce anla ayrıca sonuç olarak o kalkanı tutan birine +8 raptorla ıkınsan 600 belki vurursun ama +8 gigayla 700-800 vurucağını biliyorum.[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Dupe var olmasa rüyanızda görürdünüz o +8' leri ya neyse. :) Tabiki raptor + kaç olursa olsun.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk Class:Archmage/Assasin Server:Beramus/Olimpia Lvl:62/55 Np:205.xxx/1xxx Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Gregorn, 25 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Ben her up edildiğinde artıyo yada azalıyo demedim bunu önce anla ayrıca sonuç olarak o kalkanı tutan birine +8 raptorla ıkınsan 600 belki vurursun ama +8 gigayla 700-800 vurucağını biliyorum. ne alaka ? ikisindede silah türünde spear war ikiside spear ??????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Giga axe dir bilgine..[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Gregorn, 25 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki: Giga axe dir bilgine.. pardon glawe gördüm sandım gözümde bişiler kaçmış galiba özür :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 65k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gregorn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 lol.. :D uykun vardır ondan ben ölüyorum uykusuzluktan şuanda :D:D:D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın. 0smanTheCooL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 tek el diyorsan +8 raptor veya +8 giga, giga derim. ap olarak pek fazla yok. giga biraz daha seridir raptordan. ustelik fazlaca hp (ayni zamanda mana) var. ustune ustluk resistler. tartisilmasi bile gereksiz raptor ile giganin.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 walla yatak raptor +8 giga +7 allah ben sallarım yatağı kafayı yedim ben bana helmet lazım shelll :D[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 65k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CEZAAA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 RAPTOR ARIYORUM YTL DEN ALICAM İST DAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 65 olana kadar tota+impact/deep scar/graham/1h giga kullan daha sonra raptora gec derim ben elin comboya yatkinsa tota daki atack speedten ötürü bosslari bi cirpida silersin[signature][hline]::Ujio:: 67 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ujo karakter geldimi ? ayrıca yorumunu biraz daha ac anlamadım!:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CEZAAA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 ARK. ARESDE ACİL PARA VEYA İTEMİ İHTİYACIM VAR WARRİOR YTL DEN ALICAM PLS [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar