Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raptor mu yoksa Giga + tatom Mu? sizce?

coliseo67

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım hangi serwerda oynuyorsun ona göre cwp wereyim hongogk sword we totamic bence çift el silahlardan çok daha iyi ama bunların bulunmadığı serwerlarda isen bence raptor +8 yoksa en aşa giga +7 eğer çok bos kowalıyacaksan we takılarında hp bonus yoksa gigayı tercih et derim ama sende roc vs hpweren takılar warsa raptor derim seçim senin iyigünler
Sosyal ağlarda paylaş

+8 Giantic Axe (2 ellik olan) ı almanı öneririm çünkü çoğu playerda spear defans var ondan cz de giga ile +8 raptordan daha fazla damage verirsin ayrıca ressistance ve hp bonuslarıda cabası. Ama illa raptor diyosan bence Chitin Shield lılara dalma ( +4 ünde 50 spear defans var) :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın.
0smanTheCooL
Sosyal ağlarda paylaş

çift el silah herzaman daha hızlıdır ks yapmak istiyosan birebir:D
yani raptorlu bi adamla aynı adama dalarsan sen alırsın...
ama raptor gibi silahta yoktur yani lvl yüksekse raptordan vazgeçme derim...
ap olarak daha yüksek
kısacası kodunmu oturtursun:D[signature][hline]nick: ::WackY::
nation: Karus
Lvl: 62 Shadow Knight
Clan:
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gregorn, 24 Aralık 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
+8 Giantic Axe (2 ellik olan) ı almanı öneririm çünkü çoğu playerda spear defans var ondan cz de giga ile +8 raptordan daha fazla damage verirsin ayrıca ressistance ve hp bonuslarıda cabası. Ama illa raptor diyosan bence Chitin Shield lılara dalma ( +4 ünde 50 spear defans var) :D

kardeşim şunu sölemek istedim bilgi olsun +sızındada +10 undada 50 spear defans war defasn bölümleri değişmiyor onun
Sosyal ağlarda paylaş

Ben her up edildiğinde artıyo yada azalıyo demedim bunu önce anla ayrıca sonuç olarak o kalkanı tutan birine +8 raptorla ıkınsan 600 belki vurursun ama +8 gigayla 700-800 vurucağını biliyorum.[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın.
0smanTheCooL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gregorn, 25 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Ben her up edildiğinde artıyo yada azalıyo demedim bunu önce anla ayrıca sonuç olarak o kalkanı tutan birine +8 raptorla ıkınsan 600 belki vurursun ama +8 gigayla 700-800 vurucağını biliyorum.

ne alaka ? ikisindede silah türünde spear war ikiside spear ???????
Sosyal ağlarda paylaş

tek el diyorsan +8 raptor veya +8 giga, giga derim. ap olarak pek fazla yok. giga biraz daha seridir raptordan. ustelik fazlaca hp (ayni zamanda mana) var. ustune ustluk resistler. tartisilmasi bile gereksiz raptor ile giganin.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...