Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Raptor mu yoksa Giga + tatom Mu? sizce?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Beyler bu konunun daha önce açılmadığını sanıyorum ama yanılıyo da olabilirim.. Master olmuş bir wariorcukla raptor +6 +7 +8 vb. mi daha hoş olur yoksa giga+ tato Mu? Raptorun daha iyi damage verdiğini duydum ama Giga HP ve resist vermekte.. Sizin düşüncelerniz neler? saygılar..
Mesaj tarihi:
arkadaşım hangi serwerda oynuyorsun ona göre cwp wereyim hongogk sword we totamic bence çift el silahlardan çok daha iyi ama bunların bulunmadığı serwerlarda isen bence raptor +8 yoksa en aşa giga +7 eğer çok bos kowalıyacaksan we takılarında hp bonus yoksa gigayı tercih et derim ama sende roc vs hpweren takılar warsa raptor derim seçim senin iyigünler
Mesaj tarihi:
Tabiki +8 raptor.. Bir warrior bunu hiç bişeyle değişmemeli..[signature][hline]
Diez/JimmyFloyd/Berserker Hero/lvl 6x
Diez/VisuaL_TR/Berserker Hero/lvl 6x
Olympia/Shadow_Hunter/Assasin/lvl 5x
Olympia/VisuaL/Warrior/lvl 5x
Cypher/Cyclob/Paper Mage/lvl 6x
Mesaj tarihi:
said:
VisuaL_ReaL, 24 Aralık 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
Tabiki +8 raptor.. Bir warrior bunu hiç bişeyle değişmemeli..

sana katılıyorum bir warior asla raptor +8 den vazgecmemeli!:D[signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_
Mesaj tarihi:
2 silah kullanirsan ap'in ayni zamanda dmg'in duser fakat daha seri vurursun. ozellikle farm yaparken cok is gorur (dm, boss vs..)[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Mesaj tarihi:
+8 Giantic Axe (2 ellik olan) ı almanı öneririm çünkü çoğu playerda spear defans var ondan cz de giga ile +8 raptordan daha fazla damage verirsin ayrıca ressistance ve hp bonuslarıda cabası. Ama illa raptor diyosan bence Chitin Shield lılara dalma ( +4 ünde 50 spear defans var) :D[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın.
0smanTheCooL
Mesaj tarihi:
çift el silah herzaman daha hızlıdır ks yapmak istiyosan birebir:D
yani raptorlu bi adamla aynı adama dalarsan sen alırsın...
ama raptor gibi silahta yoktur yani lvl yüksekse raptordan vazgeçme derim...
ap olarak daha yüksek
kısacası kodunmu oturtursun:D[signature][hline]nick: ::WackY::
nation: Karus
Lvl: 62 Shadow Knight
Clan:
Server: Ares
Mesaj tarihi:
said:
Gregorn, 24 Aralık 2005 23:57 tarihinde demiş ki:
+8 Giantic Axe (2 ellik olan) ı almanı öneririm çünkü çoğu playerda spear defans var ondan cz de giga ile +8 raptordan daha fazla damage verirsin ayrıca ressistance ve hp bonuslarıda cabası. Ama illa raptor diyosan bence Chitin Shield lılara dalma ( +4 ünde 50 spear defans var) :D

kardeşim şunu sölemek istedim bilgi olsun +sızındada +10 undada 50 spear defans war defasn bölümleri değişmiyor onun
Mesaj tarihi:
Ben her up edildiğinde artıyo yada azalıyo demedim bunu önce anla ayrıca sonuç olarak o kalkanı tutan birine +8 raptorla ıkınsan 600 belki vurursun ama +8 gigayla 700-800 vurucağını biliyorum.[signature][hline]Hayatı Su Gibi Yaşaki Yaşananlar Aksın Gitsin Hatırlanmasın.
0smanTheCooL
Mesaj tarihi:
Dupe var olmasa rüyanızda görürdünüz o +8' leri ya neyse. :)

Tabiki raptor + kaç olursa olsun.[signature][hline]----------------

Nick:Nynaeve/Sir_Sparhawk
Class:Archmage/Assasin
Server:Beramus/Olimpia
Lvl:62/55
Np:205.xxx/1xxx
Klan:Adren4linE/Adren4linE (for ever)
Mesaj tarihi:
said:
Gregorn, 25 Aralık 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
Ben her up edildiğinde artıyo yada azalıyo demedim bunu önce anla ayrıca sonuç olarak o kalkanı tutan birine +8 raptorla ıkınsan 600 belki vurursun ama +8 gigayla 700-800 vurucağını biliyorum.

ne alaka ? ikisindede silah türünde spear war ikiside spear ???????
Mesaj tarihi:
said:
Gregorn, 25 Aralık 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
Giga axe dir bilgine..

pardon glawe gördüm sandım gözümde bişiler kaçmış galiba özür :D[signature][hline]Server : Diez
Nick : DEWIL_MAC_CRY
Clan : LasomrA
Job : Blade Master
Lvl : 6x
np : en son 65k
Mesaj tarihi:
tek el diyorsan +8 raptor veya +8 giga, giga derim. ap olarak pek fazla yok. giga biraz daha seridir raptordan. ustelik fazlaca hp (ayni zamanda mana) var. ustune ustluk resistler. tartisilmasi bile gereksiz raptor ile giganin.[signature][hline]Nick: MrAltun
Lvl: 3x
Clan: DreamZ
Server: Aege

(Roguenler/Diez)
Mesaj tarihi:
65 olana kadar tota+impact/deep scar/graham/1h giga kullan daha sonra raptora gec derim ben elin comboya yatkinsa tota daki atack speedten ötürü bosslari bi cirpida silersin[signature][hline]::Ujio::
67 lvl
warrior
ares
unblocked
  • Yeni Oluştur...