horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2003 arıyorum. İyi bişey veya bişiler tavsiye ederseniz çok makbule geçer. Bak biraz önce bi tane makbule geçti mesela. *!Makbule abla nasılsıın*[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 nutuk u internette yayınlamışlar yazıyodu gazetede, ataturk.com muydu neydi[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Hayır hayatı ile alakalı kitap arıyorum. Anı şeklinde olması tercihimdir. Öznelliğin içinde büyük ölçüde nesnellik barındırdığını düşünen bir insanım.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2003 aman yanlış yazdım galiba atatürk ün yaptıklarını kendi kalemiyle anlattığı söylevmiydi[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: horacegoesskiing, 11 August 2003 17:39 tarihinde demiş ki: arıyorum. İyi bişey veya bişiler tavsiye ederseniz çok makbule geçer. Bak biraz önce bi tane makbule geçti mesela. *!Makbule abla nasılsıın*[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani. ben..[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Kitap istiyorum kitap. :P[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 ANDREW MANGO'nun Atatürk diye bi kitabı far böyle 630 sayfalık bişey. Roman gibi okuyosun. Çok sağlam bir biyografi[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 mustafa kemalle bin gün die bi kitap vardı. güzeldi o. eşiyle olan birlikteliğinin öncesini ve birlikteliğini fln. anlatıo.[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Androner Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Tavsiye edeceğim kitap, "Tek Adam" Şevket Süreyya Aydemir.[hline]Erkan baba günün birinde demiş ki: "Bil Mukabele"
Öne çıkan mesajlar