CraZy_FroG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 öncelikle slm b forumda yeniyim ve sizlere bişey danışmak istedim knight online girmek için bulunduğum server olan beramus serverlarından b2 yi seçiyorum(b1 e girmek imkansız denecek kadar zor) fakat oyuna girişte charımın gölgesini görebilmeme rağmen charımı göremiyorum ve server list hala karşımda oluyo zor güç alttan mouse ile basarak start buldum ve loadıng yaptı oyuna tam girdim derken aynı server list oyun içerisindede karşımda bulunmakta idi üstelik party teklifi bile geldi buna bir çare bulabilirmiyim? yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bi ss çeksene garip geldi bana[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CraZy_FroG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ss çektim fakat upload edemedim çok büyük diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 çok büyükmü dio bak onu çek painte yapıştır kaydederken jpeg olarak kayded sonra öle upload et öle büyük demez+diyemez:D[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CraZy_FroG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ayrıca şunu ekleyim b1 serverına tıklıyorum önceden non-pre yazısı çıktığında direk oyundan atıyodu artık öle yapmıyo non-pre yazısı çıkarken tekrar connect oluyo işin içinden çıkamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erayyirik Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya bişey sölicem ben oyuna giremiorumki hep cannot update server hatası verio bu sadece bendemi var şu an yaf? O_o[signature][hline]ırk:orc clan:_soulteam_ LVL:45 JOB:priest(buff,heal)paper yani full str Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CraZy_FroG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bende şansa olmadığı çok acık bu kezde imageshack.us da photo upload ederken hostit butonuna basınca sayfa görüntülenemiyo diyo üff ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 power up store var ya tepede onu acıp kapat sorunun çözülecektir yardımcı olduysam ne mutlu bana :D:D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: zonic, 25 Aralık 2005 19:25 tarihinde demiş ki: power up store var ya tepede onu acıp kapat sorunun çözülecektir yardımcı olduysam ne mutlu bana :D:D mutlu olmaya dewam[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zonic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oyunu acamıyorum dolayısıyla mutlu olamıyorum burda arıyoz mutlulugu :P yarında sınaw var bu gidişle bu oyun beni hayatımdan etcek :D[signature][hline]__zonic__ warrior lvl 6x ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: zonic, 25 Aralık 2005 19:37 tarihinde demiş ki: yarında sınaw var bu gidişle bu oyun beni hayatımdan etcek :D bu hafta 1o sınaw war ayrıca hocalar fen lisesi die abartıp olimpiyat soruları soruyolar sabah 8 den beri pati we ko daym:D:D[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar