Anaglarell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Recursion'daki diğer arkadaşlarla birleşme kararı aldık ve Rise Of The Machines kapanarak Inevitable End'i kurduk. Amacımız oyunda çok az sayıda olan Türk arkadaşlarımızın aynı çatıda toplanması ve aynı amaç için çalışması. Bu nedenle oyuna yeni başlıcak arkadaşlarımızın da bize katılmasını ve hep beraber aynı isim altında toplanmasını rica edicez.. Faction'ımız ve Matrix Online ile ilgili ayrıntılı bilgiler içericek web sitesi çalışmalarımız başladı. Geliişmeleri bu post altında sizlerle paylaşıcaz.[signature][hline]Code Name on Recursion/LvL: Alad/40 Name: Alad Zeron HvCFT: Mowlenar Rank: Captain Discipline: Kung Fu Master Turk Faction: Inevitable End Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Santo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 En sonunda ben de gelebildim oyunu almak için antalyadan ankaraya gittim saka gibi yaa tabi gitmişken sınavlarıma da giriim dedim :D Benim merak ettigim herkesin bir toplanma noktası var mı acaba ? Varsa kesin ben bulamadım Slytein in Recursion[signature][hline]Eğer ileride hatırlanmak istiyorsan ya okunmaya değer birşeyler yaz ya da yazılmaya değer birşeyler yap... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Genelde Mara Central da buyuk bir kalabalik olur.Factionunuz hayirli olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 www.goteamspeak.com/downloads.php team speak i indirirseniz sevnirim gereken ayarlari oyun içinde soylerim size[signature][hline]MrEryan LvL 50.9 recursion MszE LvL 25.1 recursion Turquaz LvL 33.6 Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kuruyorum =)[signature][hline]bence. rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 işte ben su karizma alınmazmı: [signature][hline]bence.rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar