Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: hulahoppadanayar, 25 Aralık 2005 00:48 tarihinde demiş ki: mutlu aşk varsa da mutlu son yoktur BOMBOOCHHAAAA!!!! :lol: +9999 katiliyorum o yüzden aşık olmayın May the darkside be with yu![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look [Bu mesaj Ancalagan tarafından 25 Aralık 2005 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki: ASLA yoktur, ama ölümsüz sevgi vardır, layık olanı ve layık olmayı bulabilirsen... direk yazmışın yazcaımı[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]selam ben seksapel [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok ölümsüz ajk flm inanmıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bu soruya bilerek cevap verebilecek biri de yoktur kanımca, "ben yaptım oldu" denilecek bir konu değildir, sorusunun sorulması ve cevabının verilmeye çalışılması da saçmadır. Din gibi bir şey aşk, inanırsınız veya inanmazsınız en fazla.[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesertRose Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Stifler, 25 Aralık 2005 16:57 tarihinde demiş ki: said: LordOfBlood, 03 Kasım 2005 00:40 tarihinde demiş ki: ASLA yoktur, ama ölümsüz sevgi vardır, layık olanı ve layık olmayı bulabilirsen... Tamamen katılıyorum:) :tebrikz: Evet bu sorumun sadece bireysel düşüncelere bağlı olarak yanıtlanabileceğini önceden de biliyordum.Zaten değişik ortamlarda bulunan farklı insanların fikirlerini önemsediğim için bu konuyu açmıştım.Görüyorum ki bu konuda hemen hemen herkesin söylemek istediği bir kaç satırlık sözler varmış:) Ama bu konuyu açmış olan kişi olarak gerek benim gerekse birkaç satır karalayan arkadaşların "bireysel görüşlerini" "saçmalık" olarak algılaman aslında "senin yapmış olduğun ve yine bizi destekleyen konu üzerine yapılmış kişisel yorumdur. Bu konuda fikrini dile getirdiğin için sana çok teşekkür ediyorum.:)[signature][hline]"Çamur mu sürmek istiyorsun başkalarının duygularına?Önce senin ellerin kirlenecek.. Suyla mı gidiyorsun bir başkasının yanan yüreğine ? Bu yürekte hep yerin olacak..." [Bu mesaj DesertRose tarafından 25 Aralık 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mantıken olamaz bir kere[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ölümsüz aşk yoktur hayatında olan seninle ilgilenen sana sevgisini saygısını sunan derdini paylaşan elini tutan insana hayran olma, ilişkinin sıcak olduğu zaman zarfında onu sevme vardır. 3yıl önce aşığım ben dediğin insana karşı bugün en ufak bi hissin kalmaz hala kafandaysa takıntı yapmışsındır. Aşığım sandığın insan yarın yanında olmazsa onada sevgin bitecektir iyi kötü bi anı olarak kalacaktır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 4.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Apache Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 mantıken olamaz bir kere[signature][hline]shinsetsu desu.. hordebab Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ölümsüz aşk yoktur hayatında olan seninle ilgilenen sana sevgisini saygısını sunan derdini paylaşan elini tutan insana hayran olma, ilişkinin sıcak olduğu zaman zarfında onu sevme vardır. 3yıl önce aşığım ben dediğin insana karşı bugün en ufak bi hissin kalmaz hala kafandaysa takıntı yapmışsındır. Aşığım sandığın insan yarın yanında olmazsa onada sevgin bitecektir iyi kötü bi anı olarak kalacaktır.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar