ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Pederden buyuk dedikodu duydum gene geliceklermis diye , evvelki sene sahil turnesi yapmıslardı izmirde falan da gidememistim. Boyle bir durum varmı ? Jethro tull'ın istanbula gelicek olma seysi ?[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!!
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Gecen sefer kacırdım böle bi dururm varsa bi daha kacırmam. Ama duymadım hiç böle bi durum ben ya[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Nooldu ya bi daha geliyolar mı??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
philoxenus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ne mübarek insanlarız. bi gelen müdavimi oluyor..[signature][hline]Papirus*
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 "türkiye alışkanlık yaratır" ben böyle bir şey duymadım ama gelseler ne kadar da güzel olur.[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 22 marta kadar beklemeyin[signature][hline]kaleidoscopic=Borbag dilinizden utanmayın! karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Öne çıkan mesajlar