vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Filmi demin izledim.. 2000 yilinda cekilmis. mükemmel bir film. uzun zamandan beri bu kadar etkileyici , huzur verici rahatlatan ve insani düsündürmeye yönelten bir film izledigimi hatirlamiyorum. johnny depp'e tekrar bayilmami sagladi. bir insan bu kadar mi güzel rol yapabilir .. tabii filmi johnny depp yüzünden degil , konusu yüzünden begendim. Daha fazla söze görek yok . Izlemeyenlere izlemelerini tavsiye edebilirim sadece .Bu IMDB'si. detayli bilgileri burda bulabilirsiniz .[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tek kelimeyle mükemmel bi film 2sene önce isledm sanırım ama hasta olmuştum.filmi izlerken paso çikolata yedim:) bidaha izlicem.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ilk ciktiginda sinemada izlemistim geçenlerde trt'de izledm gerçek huzur veren bir film.çok güzel.[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 çoooook eskiden izlemiştim yavv..geçenlerde de tvde bidaha yayınlandı...gercektende sıcak bir film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 çok leş bi film =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 götzu hör zu pls . git lost'u izle sen. snin gbi yalan olmus bi dizi :((((8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2006 izlerken çikolata krizine girmiştik.süperdi cidden film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar