AFI Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya son sürümünü indirdim halbuki radeon 9600xt uyumlu diyor ama alakası yok. bir çok oyunda kasmaya başladı. hata verip masaüstüne geri dönüyor. sizde de hiç böyle bir sorun oldu mu? bir kaç arkadaşa sordum onlarda aynı dertten yakındı. neden böyledir bileniniz var mı?[signature][hline]God Called Sick Today Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 1 ay önce 9600XT aldım için den çıkan sürücü ve program ları dışın da bişe kurmadım gerekmedik çe kurmam ama sen illa yeni sürümü kurcam diyosan bide ekran kartını ve sürücülerini tamamen sil bilgisayara restart attıktan sonra yeni sürücüsünü kur oda olmazsa boşver uğraş ma düzgün bi tane çıkartılana kadar bekle[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 http://www.techpowerup.com/softmod/downloads.php valla şu adresten Softmodded Catalyst Package 29.5 MB (includes Driver, Control Panel and WDM Capture Drivers) şunu indirdim 2 gün önce. pek bir sorun yaşamadım. 9550ge/td var bende. seninkine de uyacak bir sürücü yani.[signature][hline] ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar