Jasco Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Öbür başlıkta yazdım ama,herkes bakmayabilir,kedi almak istiyorum ,kedisi yavrulamışta vermek isteyen birileri olursa ya da çevresinden duyan ,gören, bilen varsa irtibata geçebilir mi,sağolun.[signature][hline]zıplamazsa oyun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Jasco öncelikle istersen bir pet sayfalarını dolaş. Gerçetekn bakım çiftliklerinde kendine uygun kediler edinebilirsin. Benim şuan bir kaç yavrum var ama şehir olarak kesinlikle uzağızdır. Birde hangi cins yavru istediğinde çok önemli.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Saolasın baya bir araştırdım,kedisini vermek isteyen ne çok insan varmış:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 sokakta, bi sürü yavru kedi var..bn kedi alıcak olsam sokaktan alırdım...[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jasco Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 iki gün önce mi ne sokaktan eve kedi getirdim zaten,annem bırakmadı,pirelidir bilmemnedir diye,yoksa benim de öyle bir düşüncem vardı yani sokakta bisürü evsiz kedi var onlardan birini besliyim diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar