Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Belki hatırlarsınız haziran gibi post atmıştım buraya köpeğimin hiç bulunamayan hastalığı nedeniyle. Bugün babam boğazındaki bir kütlenin çok büyümesi nedeniyle veterinere götürdü ve köpeğimin kanser olduğunu öğrendim. Nedense beni beklediğim kadar üzmedi. Kemoterapiye başlanıcak Ocakta. Tüyleri dökülücekmiş vs. Bakalım sonuç ne olucak... Sadece paylaşmak içimi dökmek için yazdım. Keriz veterineri de kınıyorum daha önce de böyle vakaları olmuş ve bu sefer yeterince ciddiye almamışlar sanırım. Eheh komik geliyo yani ne biliyim veteriner olan insan anlamaz mı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 çok geçmiş olsun :( bence tedavisi tamamen mumkun deilse uyutmanız en iyisi.hem kopeginiz acı çekmez hemde siz gozunuzun onunde her gecen gun erimesine sahit olmassınız. :( uzuldum ya.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 icim gitti ya, cok üzüldüm. çok çok geçmiş olsun :([signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow | Garbage =o= FM @ wj Mayhem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 geçmiş olsun:( işine onem vermek bence onu sevmekten geciyor ve adam -cogu insan gibi- okul okumak için okumussa bu tur durumların olmasına sasmamak gerekiyor[signature][hline]you have no chance to survive make your time! ha ha ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 çok üzüldüm ya..:( geçmiş olsun..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 said: Ebemunk, 21 Aralık 2005 22:59 tarihinde demiş ki: Keriz veterineri de kınıyorum daha önce de böyle vakaları olmuş ve bu sefer yeterince ciddiye almamışlar sanırım. Eheh komik geliyo yani ne biliyim veteriner olan insan anlamaz mı ya.. öncelikle geçmiş olsun zor bir dönem bekliyor sizi.umarım iyi sonuç alınır. ankara üniversitesi veteriner fakultesi 4.sınıf öğrencisi olarak bu yazdıklarına cevap vermek istedim. öncelikle veteriner hekimlerinde birer insan olduklarını ve hata yapabileceklerini unutmamak lazım.her ne kadar sağlık hizmetleri(doktorlar,veteriner hekimler,diş hekimleri,eczacılar,hemşireler vs.)üzerine çalışan bir kişinin hata yapma hakkı olmasada hata yapabiliyorlar.ne kadar riskli ve zor bir işte çalıştıklarını lütfen unutmayın.hekimlerinde kendi hayatlarının,sorunlarının olduğunu ve hata yapabilecekleri unutulmamalı.bu sadece veteriner hekimler için değil tüm sağlık hizmetlerınde calısanlar için gecerlidir. o zaman bu mesleği seçmeseydi diyebilirsiniz.ilk bakışta haklı gibi görünsede bu düşünce o insanın günde kaç hastayla,daha doğrusu kaç hasta sahibiyle uğraştığını,çoğu hasta sahibinin ne kadar kaprisli olduğunu(yanlış anlaşılmasın herhangi bir şey ima etmedim),en önemliside bu ülkede veteriner hekimlerin çoğu meslekte olduğu gibi gerekli saygıyı görmemelerinden dolayı işlerini keyifle yapamadıklarını bilmiyorsunuz. bir hekim bilgisini satarak para kazanır fakat çoğu kişi bunun farkında değildir.bilgiye değer verilmeyen bir ülkedede saygı beklemek yanlış olur. uzun lafın kısası hekimlerde birer insan ve hata yapabilirler her ne kadar meslekleri hatayı kabul etmesede. tekrar geçmiş olsun.umarım hersey yoluna gırer. eğer ankara'daysan yardımım dokunabilir.ozelden mesaj atabılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 cok cok gecmis olsun insallah eski sagligina kavusur sikma canini :([signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2005 Geçmi$ olsun umarım iyileşir,çok üzüldüm :([signature][hline] www.darknessuo.com -"kapatır giderim bu bünyeyi,bodruma yerleşirim ya!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Ebemunk, geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm olaya :( ancak bu kanser gibi olaylarda uygulanan tedavilere hayvanların insanlara oranda daha çabuk tepki verdiği biliniyor. Bu sebeple köpeğinin uygulanan tedavi sonucunda eski sağlığına kavuşması bir insanınkinden daha yüksek. Ama bu tedavi sırasındaki en şüpesiz kemoterapi de köpeğin yorgun düşebilir bu yüzden tedavi seanslari esnasında köpeğine daha çok ilgi göstermeli ve onu daha dengeli bir şekilde olmak kaydıyla besinden muaf tutmamalısın. Tekrar geçmiş olsun.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 geçmiş olsun. senin adına çok üzüldüm. :([signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ebemunk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Nasıl beslesem iyi olur? Normalde makarna + bizim yemeklerimizden yenilebilecek artıklar veriyoruz ancak tedavi sırasında neler yese daha iyi olur bu hayvan? Bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Ebemunk kemoterapi gerçekten sorumluluğu büyük olan seanslar içeriyor. Hayvanının şuanki sağlık durumunda verdiğin beslenme onu olumsuz etkileyebilir. Makarna vs gibi hamur işleri veya tatlı şeyler onu zayıf düşürebilir. Çünkü besinden kastettiğim yüksek vitaminli yiyecekler.. Bu gibi durumlarda genelde veterinerler bir perhiz listesi çıkarırlar. Şuan kanserin safhasını bilmediğim için ben sana şu vitaminler şu ilaçlar veya yiyecekler iyi gelir diyemem çünkü yanlış olur. Bu yüzden senin, köpeğinin sağlık raporuyla uzman bir veterinere giderek bir perhiz listesi çıkarttırman gerekli. Bu arada kanser olaylarında suyun ve aspirinin büyük önemi vardir. Su kanı yenilediği gibi aspirinde kanın rahat pıhtılaşmasını sağlar. Köpeğine bol bol su içir ve bir aspirin 4/1'ini suyuna ilave et. Ayrıca köpeğiniz evinizin içinde yaşıyor ve köşesi sigara içilen bir ortamda ise köpeğini sigara içilmeyen ve normal bir sıcaklıkla koruyabilcen bir odaya almanda da yarar var.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Eraxx, 24 Aralık 2005 12:58 tarihinde demiş ki: Bu arada kanser olaylarında suyun ve aspirinin büyük önemi vardir. Su kanı yenilediği gibi aspirinde kanın rahat pıhtılaşmasını sağlar. Köpeğine bol bol su içir ve bir aspirin 4/1'ini suyuna ilave et. ne işle uğraşıyorsun bilmiyorum sanırım tıpla ilgin var ama sunu kresinlikle söyleyebilirim ki köpeklere aspirin verilmez.verirsen zaten kanser ölümünü hızlandırırsın.lütfen yazdıklarımıza dikkat edelim.emin olmadan yazmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Scarab aspirinin kanserli hücrelere hiç bir yan etki göstermiyor. Hatta geçen özel bir televizyonda konu hakkında bir haber çıkmıştı. Ve sanırım haber içeriği aspirin mucizesi devam ediyor. Diye lüften asprini köpekler içmez diye bir şeyde yok. Aspirinin uzun yıllardan beri daha keşfedilmeyi bekleyen çok yönü var ve. Şuanki tarihtede kansere iyi geldiğide netlik kazandı. Kendimde 3 senedir kanserim ve kemoterapi den ayrıldım. Ve şuan bende bu şekil bir işlev yapıyorum kendi açımdanda ve şuanki sağlık cetvelim gördüğüm kemoterapiden daha iyi. Kendin kullanabilirsin ama bir hayvanla senin hastalığa tepki verme orantın denk olamazda değebilirsin. Ancak hayvanlar insanlara oranda yapılan tedavilere daha çabuk cevap veriyor. Scarab yine bu kadar güvenmeseydim kendi hayatım üzerinde rulet oynamazdım.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. [Bu mesaj Eraxx tarafından 24 Aralık 2005 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Üzüldüm :([signature][hline]Promecium, 14 Aralık 2005 00:18 tarihinde demiş ki: yahu bu paralı siteler varya.acaba paralımı? bide nasıl satın alabiliyoz.Bide mesela netli açtım site yavaş oluyormu.Bilgisi olan varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scarab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 said: Eraxx, 24 Aralık 2005 13:53 tarihinde demiş ki: Scarab aspirinin kanserli hücrelere hiç bir yan etki göstermiyor. Hatta geçen özel bir televizyonda konu hakkında bir haber çıkmıştı. Ve sanırım haber içeriği aspirin mucizesi devam ediyor. Diye lüften asprini köpekler içmez diye bir şeyde yok. Aspirinin uzun yıllardan beri daha keşfedilmeyi bekleyen çok yönü var ve. Şuanki tarihtede kansere iyi geldiğide netlik kazandı. Kendimde 3 senedir kanserim ve kemoterapi den ayrıldım. Ve şuan bende bu şekil bir işlev yapıyorum kendi açımdanda ve şuanki sağlık cetvelim gördüğüm kemoterapiden daha iyi. Kendin kullanabilirsin ama bir hayvanla senin hastalığa tepki verme orantın denk olamazda değebilirsin. Ancak hayvanlar insanlara oranda yapılan tedavilere daha çabuk cevap veriyor. Scarab yine bu kadar güvenmeseydim kendi hayatım üzerinde rulet oynamazdım. oncelikle buyuk gecmiş olsun aspirinin bir insan ilacı olduğunu ve pek çok faydasının olduğunu hepimiz biliyoruz.bunu tartısmak gereksız. fakat hayvanlar için üretılmış aspirin duydunuzmu acaba?köpek metabolizması aspirini kaldırmaz.bunun örneğinide geçen sene gözlerimle gördüm.köpeğe 1 hafta boyunca gunde yarım aspirin verilmiş ve sonunda hayvanın her tarafı şişmiş.ve kemik sertliğindeydi.ve bu sertlik butun vucudtaydı.hayal edebiliyormusunuz?her tarafınız kemik gibi... .köpeklerde cok dusuk dozlarda ve uzun aralıklarla kullanılabileceğini düşünen ve uygulayan veteriner hekimler olmasına rağmen doğru bir uygulama değildir.bıze farmakolojı dersınde anlatılan budur.eğer istersenız bunun bilimsel acıklamasınıda anlayabıleceğiniz bır dılde yapmaya calısırım. neyse uzun lafın kısası aspirin bir insan ilacıdır ve hayvanlarda kullanılmaz.hayvanlarda toksik etkisi vardır.lütfen kedi veya köpeğinize aspirin vermeyin.hayvan bunyesi aspirini kaldıramaz ve istenmeyen sonuçlar cıkarır son olarak tabiki kimse hayatıyla kumar oynamaz.siz kendinize faydası olacak bir uygulama yapmışsınız.fakat bir insan ilacı hayvana ii gelir diye dusunmek cok yanlış.hayvanlar için uretılen cok ii ilaçlar mevcut.ben sadece insanların yanlış yönlendirilmesini istemediğim için bu açıklamayı yapma gereği duydum. tekrar geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraxx Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 scarab, dediğin gibi bu uygulamayı yapan bir çok veteriner var ve iyi bir netice aldıklarını duydum. Tabiki söylediklerinde çok çok haklısın bir insanla bir hayvanın metobolizması tamamen farklı. Şuan benim gördüğüm kadarıyla verilen asprinlerin hayvanlar üzerinde etkisi olmadığı. Ancak dediğin gibi bir şey varsa kaynağını görmek gerçekten beni mutlu kılar. Çünkü herşey bizim doğru bildiklerimiz değil. Doğru bilinenlerde yanlış çıkıyor elbetteki. Eğer kaynak gösterebilirsen. Beni oldukça mutlu edersin. Çünkü doğru bildiğimiz bir şeyin aslında yanlış olduğunu senin sayende görebilir ve bu tür tavsiyelerde bir daha bulunmayız.[signature][hline]Bir çift kedi ve bir çift köpek Bir çift papağan ve bir hamster Birde tarantula ile karadul Ayrıca akvaryum. Daha nice petlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korku Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Off çok geçmiş olsun umarım yakında sağlına kovuşur.[signature][hline]I love your,çünkü onlar very nice. Birkerick look at me,ondan sonra dont forgetme. Kalbim tik tak atıyor for you çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 benimde 2000 yılında köpeğim çalındı :( ama sen böle söleyince yemin ederim içim eridi çok geçmiş olsun umraım tedavilere yanıt verir ve iyileşir:([signature][hline]nick: ::WackY:: nation: Karus Lvl: 62 Shadow Knight Clan: Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berzah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sana cok cok ilginc gelicek ama su anda aynı durumdayız benimkinin de cilt kanseri olma teklikesi cok buyuk eger oyle bisi olursa napıcam bilmiyorum veteriner uygulanmaması gereken kanser tedavısını uygulamıs buda bir hata bu da turkiyenin bir eksigi allah kahretsin cahil hekimleri !!! cok gecmıs olsn sanada emın ol su anda senı en ıyı anlayanım..[signature][hline]Istanbul UnderGround Turkish Rap *!Bu RuYa NeDen Hep SenSizdi DogRu AnDa EliMdEn GoCUp GiTti !* Msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benimde bi arkadaş ördeklerden birisi halsiz gözüküyo diye suyuna asprin atmıştı 3 ördeğide ölmüştü bu sudan içtikten sonra Lütfen arkadaşlar dikkat edelim[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar