Sensible Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Arkadaşlar Chopin'den biraz tavsiye alabilirmiyim? "Noctrune for violin and piano" diye bir parçasını indirdim,resmen aşık oldum parçaya harikaymış.[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
Sleepwalker Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Chopin - Fantaisie impromptu in C sharp minor Chopin - Nocturne in C-Sharp Minor Chopin - Prelude Opus 28 Chopin - Nocturne In E Minor chopin istemişsin tavsiye olarak ama ayriyetten beethoven dan moonlight sonata 'ı tavsiye edeyim (nocturne yi beğendiysen bunuda beyenirsin diye umuyorum)bu sonat 3 bölümdür. ilk bölümü en bilinenidir süperdir. biyerlerde duymuşundur muhtemelen. 3. bölümüde çok severim dinle derim
uncla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Sonata No 4 in B-Minor[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ?
metboy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 noctrune for violin and piano kadar güzel olmasa da romantic piano diye birşey var o da güzel.[signature][hline]Biziz | Değiliz twistedemo, 16 Eylül 2005 tarihinde bana demiş ki: genk ne demek?
Etos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2005 En büyük eseri bence Funeral March. Bunun dışında yukarıda önerilenlere ek olarak Ballade in F Minor, Grande Valse Brillante, Prelude in E Minor'ü önerebilirim.
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Chopin - Fantaisie impromptu in C sharp minor çok bilindiktir.bunun dışında mazurkaları güsel.mazurka op.68 no.2 in a minor valse leri ztn çok meshurdur.[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar