NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nie benim clanimdayken böyle aktiviteler yapmiodunuz ahahahha ben size derdim hep 3 5 mage birlesip yapamayacagi sey yok diye ama ah iste tembelsiniz olm tembel :D:D:D bu arada oyunda paslasalim bi ara clanless yakismio sana ^^[signature][hline]::Ujio:: 68 lvl warrior ares unblocked Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Stuner_Cypher, 25 Aralık 2005 19:06 tarihinde demiş ki: Forvet01 68 Blade Master 2119 bilinç bu adam neci? pk yapmıyomu :S yoksa lvl kasıyo 70 oluncamı yapacak merak ettim sorayım dedim. Lvl kasıyo adam... Ve gerçekten iyi niyetli bir oyuncu olduğu için aldım... Gerçekten oyun hakkında bilgisi az ve itemi neredeyse hiç yok...Yetiştirmeye öğretmeye çalışıyoruz. Ama o adamı itemini tamamlamadan czye salmaya hiç niyetim yok. Lvl 70 olayım abi kafayı taktım dedi. 70 ollunca her şeyin tamamlanana kadar farm yapacaksın dedim oke dedi... Kasıyor şimdi...[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: JokerS Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: NightHunter666, 25 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: nie benim clanimdayken böyle aktiviteler yapmiodunuz ahahahha ben size derdim hep 3 5 mage birlesip yapamayacagi sey yok diye ama ah iste tembelsiniz olm tembel :D:D:D bu arada oyunda paslasalim bi ara clanless yakismio sana ^^ valla aynen :P bişiler yapmak lazım :D olm yapıyoruz biz hep ama işte :P boss bulmak zor böyle .pne mageleri bulmak zor dur nova towna giriyoz:D[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zuhahaha aklı olan human base de durmasın areste asdfafsffasfasf[signature][hline]Ares Mage 62 Level 195k+ np will be human as soon as possible.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar