Fatality Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaslar Bilgisayarimda Samsung Dvd Rom Mevcut Sp 2 kullaniyorum ve aygit yoneticisinde dvd romu bozuk olarak goruyor kaldirip yeniden kurmayi denedigimde yuklerken hata olustu diyo dvd romu baska bi bilsayara taktigimda calisiyo bunu nsl duzelte bilirim?[signature][hline][url=http://www.Fatal_Immortal.comFatal Immortal]www.Fatal_Immortal.com[Url]Fatal Immortal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sistem dosyalarında problem olabilir sistem geri yukleme ile dvdnin çalıştıgı bi gune alabilirsn yada xp cdsinden diriverini tekrar kurmayı dene..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fatality Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sistem Geri Alma Kapali Denedim Yuklemeyi Ama Gene olmuyo baska bi cd romve ya dvd rom da yok idlerin ayni olma ihtimali 0[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ide kablolarında sorun olmasın?[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar