Fatality Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaslar Bilgisayarimda Samsung Dvd Rom Mevcut Sp 2 kullaniyorum ve aygit yoneticisinde dvd romu bozuk olarak goruyor kaldirip yeniden kurmayi denedigimde yuklerken hata olustu diyo dvd romu baska bi bilsayara taktigimda calisiyo bunu nsl duzelte bilirim?[signature][hline][url=http://www.Fatal_Immortal.comFatal Immortal]www.Fatal_Immortal.com[Url]Fatal Immortal
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 sistem dosyalarında problem olabilir sistem geri yukleme ile dvdnin çalıştıgı bi gune alabilirsn yada xp cdsinden diriverini tekrar kurmayı dene..[signature][hline]Kimse duymadan ölmeliyim,Ağzımın kenarında Bir parça kan bulunmalı.Beni tanımayanlar "Mutlak birini seviyordu" demeliler.Tanıyanlarsa,Zavallı, demeli,Çok sefalet çekti.."Fakat hakiki sebepBunlardan hiçbirisi lmamalı.
Fatality Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Sistem Geri Alma Kapali Denedim Yuklemeyi Ama Gene olmuyo baska bi cd romve ya dvd rom da yok idlerin ayni olma ihtimali 0[signature][hline]
_FaTaL_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ide kablolarında sorun olmasın?[signature][hline]Duke_Guybrush, 24 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: benim tanıdık blacksmith var. pmden ulaş.
Öne çıkan mesajlar