ennis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Ne bilimseli ya!?! onun için neler yaptım ben hani insanın olmazsa olmazları vardır ya hayatlarında işte ben hepsinden vazgeçtim kısacası yaşam tarzımı değiştirdim sırf onun için en ince ayrıntısına kadar erkekler boyle konularda daha esnek olabiliyor işte (olmayan da yoktur yani) 3 hafta boyunca bi akraba da kaldım mesela aynı apt. da oturuyolar yakın olabilmek için gittim bende . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 nooldu birisi için bunları yaptında o yaptımı yapmadı nerdeyse ölicektin uyan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 vay be aşk nelere kadir...diorm ki acaba bn de bi gün bölle acaip duygular hissetcek miyim... kolay gelsin ennis sana..=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: aysiku, 25 Aralık 2005 03:10 tarihinde demiş ki: nooldu birisi için bunları yaptında o yaptımı yapmadı nerdeyse ölicektin uyan! Yapmadı? yapmadığını kim soyledi ? hadi benim kadar olmasada ortak bir noktada buluşabilmek için ikimizde fedakarlık yaptık sonuçta .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o ortak nokta seni öldürüyodu enazından senin söylemen oydu.yani yeteri kadar yapmamış.yapsa bukadar kötü olmazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 moruk kusura bakma böyle habele gübele konuşuyorum ama bunları yaşayan tek kişi sen değilsin.bunlar aslında benmde onlara karşı bakış açımdır.kusura bakma eğer ters gelsiyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ennis Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 yok cnm iyi yaptın aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 zamanında bende ok fedakarlık yapmıştım ama sonuçta noldu degmedi allah kimsenin başına bole acılar wermesin ya çok koyuyo[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 salak msniz yaa ne ölmesi ?! sinir olurum böyle tiplere :S hemen bi bokluk oldumu hadi intihar edelim:S uff yaa sinirlerndim simdiii noel noel :P ;)[signature][hline]im so goth,i shit bats Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: Antimodes52, 24 Aralık 2005 02:47 tarihinde demiş ki: İntihar edecek adam Paticik'e yazmaz. Yazan arkadaşın psikolojik rahatsızlıkları vardır o ayrı, nitekim farkında olmadan yaptığı şey ilgi çekmeye çalışmak. Ölmek istedikten sonra ölmek çok kolay. Kesınlıkle katılıyorum..Olucek adam buraya yazmaz...Oldugu zaman arkadasları yazar..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 tamm be arkadaşş ölmüyo adam işte gelen kaynıyo direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: aysiku, 25 Aralık 2005 03:02 tarihinde demiş ki: yalan desem max 3 yıl desem bilimsel desem yalan demeylimde sana ole gelio diyelim[signature][hline]yeni geldin ve hiçbişi bilmiyosan buraya alalım sizi bana bişimi dicen koçum [u]beni buralarda bulabilirsiniz 1-2-3-4-5-6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar