Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ölemiyorum..

ennis

Öne çıkan mesajlar

Ne bilimseli ya!?! onun için neler yaptım ben hani insanın olmazsa olmazları vardır ya hayatlarında işte ben hepsinden vazgeçtim kısacası yaşam tarzımı değiştirdim sırf onun için en ince ayrıntısına kadar erkekler boyle konularda daha esnek olabiliyor işte (olmayan da yoktur yani) 3 hafta boyunca bi akraba da kaldım mesela aynı apt. da oturuyolar yakın olabilmek için gittim bende .
Sosyal ağlarda paylaş

vay be aşk nelere kadir...diorm ki acaba bn de bi gün bölle acaip duygular hissetcek miyim...
kolay gelsin ennis sana..=)[signature][hline]kişisel bi şey diil bu! yaşamak zor buralarda..! kimdendi bu yara diye kalbine sorduğunda..bilirim geri gelmezler aMa en gsl güneriydi onlar hayatımınN..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
aysiku, 25 Aralık 2005 03:10 tarihinde demiş ki:
nooldu birisi için bunları yaptında o yaptımı yapmadı nerdeyse ölicektin uyan!

Yapmadı? yapmadığını kim soyledi ? hadi benim kadar olmasada ortak bir noktada buluşabilmek için ikimizde fedakarlık yaptık sonuçta ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Antimodes52, 24 Aralık 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
İntihar edecek adam Paticik'e yazmaz.
Yazan arkadaşın psikolojik rahatsızlıkları vardır o ayrı, nitekim farkında olmadan yaptığı şey ilgi çekmeye çalışmak.
Ölmek istedikten sonra ölmek çok kolay.

Kesınlıkle katılıyorum..Olucek adam buraya yazmaz...Oldugu zaman arkadasları yazar..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...