only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 AEGE DE LVL 22+ KİŞİ VARSA CLANIMA GELSİN BENİM LVL 29 AMA Tiehft ler terciğimdir . !!!!!!CLANIN TAMAMI TÜRK OLCAK !!!!!! BANA PM ATIN ADIM Only4you clanımın adı Atlantis !!! pmlerinizi beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 50 kere ayni konudan yaz dostum la bi usteki topic de senin degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 benim di evt avhuhuhu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oyuna girebilirsek geliriz :)[signature][hline]S:Aege N: DontLoveMe J:Thief (lvl:2) L:24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Unforgiven benim clana gelcenmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 N:Only4you S:aege J:Tiehft(lvl2--%5) lvl:29 clanıma beklerim sadece türklere özeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oyuna bi girebilsek gerisi sorun diil konusuruz :D[signature][hline]S:Aege N: DontLoveMe J:Thief (lvl:2) L:24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bana pm at ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya arkadaşlar ben bu oyunda yeniyim ama bazı olay ları çözüm ve daha lvl 7 im ve yardım plssssss party plsssss :D[signature][hline]silkroad online server : aege lvl : 7 nick : mc_sonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ne akkında yardım edeyim bişi sölememişsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya ben aegedeyim ve bu oyun biraz karışık. Şuanda daha town bile çekemiorum o derece acemiyim en iyi nasıl lvl kasılır hangi canavarı kesmem lazım belli bir lvl e kadar. ve lvl5 ten sonra yapıla bilecek en iyi qestler neler[signature][hline]silkroad online server : aege lvl : 7 nick : mc_sonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu oyunda /town yokki :D[signature][hline]S: Aege N: DontLoveMe J: Thief (lvl:2) L: 24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 gelmeyin aegeye! başka servera gidin! çok lag var aegede :D[signature][hline]Clan: FiRe LV: 3x Server : Aege Spear Master Alayına isyan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya bu arada o towna işınlayan kağıdı nerden alabilioz bende bi arkadaşımda gördüm kağıt sayesinde tow a ışınlana bilior[signature][hline]silkroad online server : aege lvl : 7 nick : mc_sonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 o kağıdı çeşitli aksesuar satan ( genelde heal pot satan elemanın yakınlarında olur) kişiden alacaksın. tanesi 5k idi sanırım. hiç satın almadım ben, yaratıklardan düşüyor bol bol. said: mc_sonata, 25 Aralık 2005 18:25 tarihinde demiş ki: ya bu arada o towna işınlayan kağıdı nerden alabilioz bende bi arkadaşımda gördüm kağıt sayesinde tow a ışınlana bilior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar