only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Clana adam arıyorum oyundaki ismimde Only4you CLANIMIN İSMİ Atlantis lvl 22+ theft olan kişiler bana yazsın alayım AMA TÜRK OLCAK CLANIM HEPSİ TÜRK OLCAK TÜRK CLAN OLCAK :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaş ben daha yeni 20 oldum mesleğin nasıl kasıldığını bi anlatırmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hangi sevrer ben gelebilririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 kıyafet alıyosun öle ama bence 25 ten aşağı kasma 22 ol gel bizim clana... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 SERVER AEGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tmm oyuna girince pm atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 aynı server damısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Tüh ben troy dayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 oyundaki adım only4you pm atın bana !!!!!!!!! server aege Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 BEYLER AEGEYE GELİNNNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Troy rulezz aslinda cok guzel durumlar ortaya cıkabilir bir serverda turklerin hepsi toplanacak traderlar hunterlar buyuk kervanlar fln hepimiz turkuz alla alla nidaları ile :) cok bomba olur yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 :) yok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 duzgun bi clan kurulsa yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: ulmo, 25 Aralık 2005 16:14 tarihinde demiş ki: Troy rulezz aslinda cok guzel durumlar ortaya cıkabilir bir serverda turklerin hepsi toplanacak traderlar hunterlar buyuk kervanlar fln hepimiz turkuz alla alla nidaları ile :) cok bomba olur yaa ondan sonra herkes birbirine girecek yok sen huntersin ben thief im vs die demi :D lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ARAFAT_ Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 clan kurumu 500k istiyo sanırım ? level de lazım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Hem ingilizcene hem de türkçene hayran oldum.*Gülmekten yarılır.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 hyr yok oyle degil thief olmıcak abi ya herkez thief olacak soyle buyuk vurgunlar yapacaz yada bi kısmı trader bi kısmı hunter olacak soyle buyuk kervanlar yapacaz hep beraber yanii Hepimiz turkuz beyler aaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya only4you baksana bi ben şimdi aegedeyim ama thief midir ne dir bilmiom ama benim char insan ve bi elinde kalkan dierinde de kılıç var ve adamın ne ci olduunu nerden anlıoruz bi yardım plsss[signature][hline]silkroad online server : aege lvl : 7 nick : mc_sonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unforgiven4ever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: mc_sonata, 25 Aralık 2005 17:16 tarihinde demiş ki: ya only4you baksana bi ben şimdi aegedeyim ama thief midir ne dir bilmiom ama benim char insan ve bi elinde kalkan dierinde de kılıç var ve adamın ne ci olduunu nerden anlıoruz bi yardım plsss Yardım topigine bak orda skiller meslekler yazıyo kafana göre seçersin[signature][hline]S:Aege N: DontLoveMe J:Thief (lvl:2) L:24 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mc_sonata Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 saol[signature][hline]silkroad online server : aege lvl : 7 nick : mc_sonata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miralkoli Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 *!katılır, +1 yazar* said: SadGamer, 25 Aralık 2005 16:17 tarihinde demiş ki: Hem ingilizcene hem de türkçene hayran oldum.*Gülmekten yarılır.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar