atahan89 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 beyler oyuna girmeye çalışıyorum ama bir yazı çıkıyo ve beni en başa gönderiyo bi daha giriyo gene aynı yazı bütün server ları full gösteriyo bu konu hakkında bişey bilen varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Premium al :)[signature][hline]CeeK is ßack... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ojeee Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 arkadasım bizim gibi parası olmayan insanlarıı yıldırmak icin oyazı ama sende yılma ve dene sadce premium uyeliri olsun diyeee yapiyolarr ama almicam premium gerekirse oynu birakirim ama premium almam[signature][hline]karakter: paper mage level:62 ırk: org:) np:144 k Clan yok dip not: elmoraddan donme org kasdfhaskjfhşasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Pre al gir[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan aynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Premium al Eger alamiyosan Baya denemen lazim yani ugras biseyler Yap iste ;)[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan89 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 dün de çıktı aynı yazı akaşam dednedim girdi sadece geceleri oynıcaz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 KalaBalık oldugu Zamn oyun Girme Sansiz Azaliyo ..[signature][hline]S: Ares C: UknighteĞ L: 65 J: Arc Mage /Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan89 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 akşam girdiğimde tezgah açtım satılan eşyalar altta japonca yazıyodu adam isimleri falan hep japoncaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arrdeam Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bendede öyleydi sanırım 1 sonraki patchı bekliycez gene[signature][hline]Server:Xigenon Nick:Raider0100 Job:Rouge lvl:59 (Azkaldı) NP:halan aynamaklı sabitliyemedim :) Clan:Arrdeam (cherif:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CEZAAA Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 evet sormayın bende giremiyorum ya illahi premium alcaz yanii gerekirse bende bırakırım oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar