Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adidas ın yeni reklamı

Finrod

Öne çıkan mesajlar

T-Mac in oynadıgı bu reklam ıcın ne dusunuyorsunuz ben acıkcası pek begenmedım.[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
"-Size benim kim olduğum sorulduğunda, ne cevap vereceksiniz?"
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

benımde aklıma dırek s.a macı geldı :)[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:
"-Sen bizim varoluşumuzun temelindeki eskatalojik manifestasyon ve açıklanan öz benliğimiz bağlamının ontolojik temelisin."

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

Reklam Kanal D de idi yanlış hatırlamıyorsam[signature][hline]Ve Buddha onlara dedi:
Onlar dediler:

Ve Buddha cevap verdi:
"-HA!?"

msn
Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel reklam özellikle smaç basarken potanın üzerindeki bozuklukları almasına bayağı güldüm[signature][hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
tellos, 21 Aralık 2005 13:33 tarihinde demiş ki:
her kanal veriyo ntv tsl maclarında devre arasında bolca gorebilirsin

Saolasın...İzledim hafta arası.Hehehehe...Gerçekten ne öyle bozukluklar.Dead Dog Eyes, bunu ben de duydum.Ölü köpek değil.Hortlamış resmen.Sanki uykudan yeni uyanmış gibi bi tip war.[signature][hline]YaŞaSıN NbA
yAşAsIn vİnSaNiTy...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...