sfobo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadaşlar kimse guildine düşük lvl li insanları almak istemez ama bu oyunda guild de player sayısı 15 olduğu için masterler haliyle seçici davranıyor. Ayrıca yeni başlayanlar sürekli soru sorduğu zaman masterın kasmaya vakti olmuyor cevap vermekten bu yüzden ben kendi guildimin lvl ini yükselterek player sayısını arttırma ve alt kademe için yeni playerlar almaya başladım. lvl leri kademeli yaratınca da item ve yardımlaşma problemi ortadan kalktı.Bu sadece bir fikir belki yardımcı olurum diye yazdım. server : xian Nick : Sfobo Lvl : 35 Guild : Wicked [Bu mesaj sfobo tarafından 25 Aralık 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bence nereden geldiginizi unutmayin.... herkz oyuna level 20 30 la baslamıyor. [Bu mesaj ulmo tarafından 25 Aralık 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sfobo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Bende onu anlatmaya çalışıyorum ama sende şunu unutma ben yeni playerlara açıklama yapacağım diye en az 10 kere ölmüşümdür. o yüzden herkes kendi lvl grubuyla yardımlaşıyor böylece sorun çözülmüş oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOBG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bolelerini bilioz biz online oyun dunyasinda bunlara pisikooyun diyoruz hayatlari oyun olmuş kişilikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sfobo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 anlamadım demek istediğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 ya bu guilde girmenin ne gibi faydaları var herkes guilde girmek istiyor anlamadım ??[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sfobo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Benim guildimde anlatmak istediğim gibi amaç yardımlaşmak herkes birbirine itemlerini veriyor ama bazı arkadaşlar bu daha önce yaşamadıkları için herkesi aynı kefeye koyabiliyorlar ( ki haklı oldukları yanlar mutlaka var tabii). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar