ulmo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Nedir bu macro olayi ya ortalarda bi soylentidir dolanıo acaba bi acıklama yaparmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 sunu suraya yazacagim hic aklima gelmezdi ama: macro insanin kendine yakisani giymesidir.[signature][hline]Nick: MrAltun Lvl: 3x Clan: DreamZ Server: Aege (Roguenler/Diez) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2005 hay siz kgihnt oynayanalr burayada makro soracaksanız bi gidin ya bi gidin makroyu alın *swh*[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Macro denen bişe olmasaydı KE'ı belki bırakmayı düşünmezdim. Umarım beleşçiler burayı da sarmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaggerPhobia Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2005 Sardı bile.. Şu bilmem ne kalesi ( banditlerin oldugu yer ) adam orda acmış macroyu bandit archer kesio cok seri. Heralde auto loot u yokparalar flan hep yerde. Topladım 20k eheheh[signature][hline]Nick : DaggerPhobia lvl : 62 Class : Shadow Vain Np : 194k Clan : :::Lasombra::: Server : Cypher SATILIK ! www.clanlasombra.tk Nick : ColdStrike Lvl : 20 Class : Pacheon + Cold Server : Troy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KOBG Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bu makro kullananlar zaten afedersiniz ama serfsiz halsiyetsiz üçkatçı adamlar emek vermezler emeğe saygı göstermezler itler onlar boyle yaparak knightin kırali olduklarini sandilar ama oyuna yaptiklari şeyin farkında değillerdi macoculara sunu diom siz oyun oynamaktan 1gram çakmiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: DaggerPhobia, 23 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Sardı bile.. Şu bilmem ne kalesi ( banditlerin oldugu yer ) adam orda acmış macroyu bandit archer kesio cok seri. Heralde auto loot u yokparalar flan hep yerde. Topladım 20k eheheh sımdı burda belescı senmısın o mU ?[signature][hline]Fistan, 13 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: OHA sakallı uzun saçlı bi adam gözümün içinde pehdahlandı hatta bu mesajı yazarken monitörde bile görüyorum aşşa dogru kaydı gitti.vay anasını sayın seyirciler... Kojiroh, 25 Aralık 2005 00:51 tarihinde demiş ki: SAMUYAR BASKINI ESKİ SAMUYARLAR GERİ DÖNDÜ, SAVULUN LAN NİNCALAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 simdi ne alaka senin dediginde sacma sapan bisey saptırma konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: KOBG, 25 Aralık 2005 10:11 tarihinde demiş ki: bu makro kullananlar zaten afedersiniz ama serfsiz halsiyetsiz üçkatçı adamlar emek vermezler emeğe saygı göstermezler itler onlar boyle yaparak knightin kırali olduklarini sandilar ama oyuna yaptiklari şeyin farkında değillerdi macoculara sunu diom siz oyun oynamaktan 1gram çakmiyonuz katılıyorum. KE'da adam 64lvl olmuş chitin sheller falan üstünde gelen giden yalakalık yapıyor adama(abi item,abi level kas vs...) adam da süper oyuncu havasına giriyor tabi. sen hem intrnet kafe işlet aynı zamanda da lvl 64 ol!! Her neyse o banlandı zaten de şimdi 65lvl warrioru var aynı adamın chitin shell +8/15str raptor+8 takılar warrior earring... Ezik insanlar sizsiniz macro/hırsız/dupeciler !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
special77 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: DaggerPhobia, 23 Aralık 2005 23:42 tarihinde demiş ki: Sardı bile.. Şu bilmem ne kalesi ( banditlerin oldugu yer ) adam orda acmış macroyu bandit archer kesio cok seri. Heralde auto loot u yokparalar flan hep yerde. Topladım 20k eheheh Accessory satan NPC de protector diye birşey var 2.sayfada yanında taşı. Bi daha öyle bi durum çakarsan yakınındaki bi yaratığa tıklayıp kullan. Bakalım devam edebiliyor mu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackforest Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 heheh bende o item ne işe yarıyo diye denemek için kullanmıştım sonra gittim protector u kendim kestim ex gelir bekli die :D:D:D:D sonra öğrendim tabi ne işe yaradığını ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only4you Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 AEGE DEYİM clanıma adam arıyorum lvlim 29 clanımın adı A tlantis sadece türklere özel dir Tiehft olanlar terciğimdir türk clanına gelin beklerim arkadaslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulmo Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 genemi sen allah cezanı bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar