SadGamer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: lonly_restless, 25 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki: bilmiyorum ki...nasıl anlıycam?ya ben salağım galiba:( Topic'imizi baştan sona kadar okudum ve düşündüm ki; "Haklısın!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 olmaz beceremem şimdi bide başıma kalır...nese yinede saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 [Bu mesaj lonly_restless tarafından 25 Aralık 2005 16:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Arkadası ezdiniz bakın boş msj yollayıp uyku hapı içti :P[signature][hline]I'm walking in Darkness alone , with my dead dream and rotten body... The God cursed us but we never select the Light way..And The Devil gave to Tzimisces some reward..And We never forget it's say: Death isnt hard,if you select real way.. Arndiol Khadgar Dunedain DragonFire the Vampire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lonly_restless Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 said: SadGamer, 25 Aralık 2005 16:24 tarihinde demiş ki: said: lonly_restless, 25 Aralık 2005 15:54 tarihinde demiş ki: bilmiyorum ki...nasıl anlıycam?ya ben salağım galiba:( Topic'imizi baştan sona kadar okudum ve düşündüm ki; "Haklısın!" topicimiz mi?evet anladım sende bizdensin...[signature][hline]HAYATA TERSTEN BAKTIĞINDA BİTİP TÜKENMEK ÇOK KOLAY.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2005 bilgisayara açmak için neye basıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar