Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer-Games Workshop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cyan sorunu biraz karambole getirdim ama pardon :)

ben de bir süreliğine warhammerı durdurup lord of the ringse başlamaya karar verdim.warhammerdan şimdilik daha rahat gibi görünüyo arkadaşlar arasında evde falan oynamak için. arkadaşlarımdan hiçbiri warhammerla ilgilenmiyo,daha dorusu seviolar da boyaması uraşması falan fazla geliyo onlara (böyleleri de var dedirtiolar tabi :D) ben de bunun üzerine lotr'in starter gibi olan o kocaman kutularından alıcam,öyle oynicaz. eğer beğenirsek blisterlarla falan oyunu genişleticez,belki bazı arkadaşlarım bu vesileyle oynarlar falan..[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Mesaj tarihi:
said:
Cyan_Bloodbane, 21 Ocak 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
Ben bir warhammer 40k hastasıyım.Yanlız tek sıkıntım kaynak bulamıyorum.Böyle bütün karekterler hakkında bilgi bulunan bolca artwork bulunan bildiğiniz bir site varmı Game-Workshop dışında.

kusura bakmayın uzun süredir girmiyodum..
sorunu tam anlamadım, rp si için mi istiyosun kuralları için? boyamaları için mi?[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mesaj tarihi:
Ben aslında bir resim arşivi kurmak istiyorum ayrıca bir WH40k hastası olmama rağmen İmparator kimdir nedir,Horus kimdir vs. hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum .Kısacası WH40k'nın tarihi hakkında bilgi edinmek bolcada ArtWork bulmak istiyorum.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Selamlar,
görüyorum ki ordusu olup da oynamak için rakip bulma konusunda tereddütleri olanlar var.
Beşiktaştaki sihir kulübü tüm yeni oyunculara yardımcı olmak için kucak açmaktadır. Ayrıca oyunlar ücretsizdir.

Şu sıralar bir arkadaş yeni oyuncular için bir campaign düzenlemektedir. Biz de her çarş-perş ve cmt günleri ordayız. Çekinmeyin, gelin görüşelim. Ayrıca benle de iletişime geçebilirsiniz. [email protected]

Bir başka konu da az modeli olanlara; Warhammer'a bağlı 7-15 adet modelle oynanan Mordheim oyunu var. Henüz bir ordu kuramamış ama ben muhabete girmek istiyorum derseniz sizin için ideal. Ordunuzu kurarken sadece bir kutu ile Mordheim oynayabilirsiniz. Yine yardım için sihir'de herhangi biri veya ben yardımcı olurum.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
said:
Cyan_Bloodbane, 07 Şubat 2005 21:07 tarihinde demiş ki:
Ben aslında bir resim arşivi kurmak istiyorum ayrıca bir WH40k hastası olmama rağmen İmparator kimdir nedir,Horus kimdir vs. hakkında birşeyler öğrenmek istiyorum .Kısacası WH40k'nın tarihi hakkında bilgi edinmek bolcada ArtWork bulmak istiyorum.

hımm açıkçası çok uzak kaldığım noktalr ya :) ama uk.games-workshop.com yenilendi workshoplar fln fantsy bölümlerinde var belki 40k da da vardır. ayrıca gene 49kyı bilmiyorum ama fanssay de her ırkın bır suru unoffical inetrnet stei olur onlardanda faydalanıblırsın... ama rp olaylarını ogrenmek bılmeıyorum kı bı arastırmak lazım games wokrshop ta belkı kıtapları fln vardır ya[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben duruyorum mesela ordumda buyudu genişledi serpildi 1500 puan oldu (aslında gecen haftalardaki 2000 puanlık turnuvaya girdim ama boyasız iki karakter ve fazla şişirilmis bi battle standart bearerla (aslında cok iş gördü bsb deydi puanına))[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
oo bitti yani senin iş..
ben o chariot aldıım günden beri bi gelişme kaydetmedim.. dark elfler bana uymadı aslen. orclara başlicam üşenmezsem bu haftasonu :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
biraz gec oldu kusura bakmayın ama pek girmiodum
bugun sihirde yaz boyu surecek lustria campaigninin baslangıcı var gidecez eglenecez bakalım neler olacak.
onemli olan gelecek cumartesi 2 temmuzda 500 puanlık border patrol turnuvası var hemde ally lı :) isteyen katılsın yada gelsin izlesin süper olacak.
yardım icin msn : [email protected]
gambit[signature][hline]---§§---
And I wonder, If you ever wonder the same
And I still wonder...
Mesaj tarihi:
tekrar meraba arkadaslar
dun sihirde lustria campaignin basını oynadık ilk buyuk meydan savasında ortagım oytunun emrindeki vampir ordusu ve ben slaanesh kaltımla ittifak yapmıstık.Karsımızda ise birini smertenın yonettıgı 2 empire ordusu vardı,ilk turlar imparatorluk ordularının agır atesı altında bızım ıcın zor gecsede oyunun sonunda masanın ustunde pek ınsan kalmamıstı.sonucta bızım hazıneler ıcın olan aclıgımız empireın paraya olan aclıgından baskın cıktı ve oldukca buyuk bır zafer kazandık:P

2. savas ıse daha kucuktu oytun yıne vampirleri kontrol ederken bu sefer ben yanında baska bır vampir ordusuyla savastım son muttefıgımız ıse ogrelerdı.karsımızda ise insanların hezimetini duyan dwarflar ıntıkam ıcın gelmıslerdı ve onlarda yanlarında bır ogre ordusu getırmsılerdı.İlk turları bizim acımızdan felaket gecen savasın sonunda ıılerın tarafında sadece 2 ogre kalıstı.Butun dwarflar ıse yerde yatıolardı...Sonucta yıne kotuluk agır bır farkla kazandı:)
oyunlar cok zevklıydı gercekten 7 saatın nası gecıtıgını annamadık bıle oyunlarda katkısı olan herkese cok tesekkurler ve hepınızı sıhıre beklerız:)[signature][hline]YETERİ KADAR YEŞİL HERŞEYE KADİRDİR.
Mesaj tarihi:
SiHiR'i Temmuz sonunda Wood Elf'ler basacakmış

Kocaman kutular geliyormuş içlerinde de şunlar olacak:

"Striking from the shadows of Athel Loren, the Wood Elves strike fear into all those that cross them.
The brand new Wood Elf army set includes quite possibly the best miniatures Games Workshop has ever made. Included in the set are the following 1 Lord on foot, 1 Spellsinger on foot, 8 plastic Glade Riders, 32 plastic Glade Guard, 16 plastic Dryads, 3 Warhawk Riders, 6 Wardancers and a Special Edition Standard Bearer as well as the all new Warhammer Armies: Wood Elves. "

Ayrıntılı bilgi için:
http://uk.games-workshop.com/storefront/store.uk?do=Individual&code=60110204053&orignav=9

ilgilenene duyrulur.[signature][hline]Vampire Count Frederich von Carstein, General of the Armies of Sylvania, Commander of the Undead Legions, Loyal to the true Vampire Lord Manfred von Carstein, Husband to a murdered wife, Father to a murdered son, I WILL have my vengeance in this life.
  • 5 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben Varim İmperial Guard 8th Birlik..
Savasmaya hazir ve bekler :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
arkadaşlar ben bu warhammer fantasy almak istiyorum hordes of chaos u games-workshop un sitesinden.Fakat adam lar kredi kartı numarsı istiolardır mutlaka.acaba kapıda ödeme yapmak gibi şansımız ykmu yardımcı olursanız sevinirim :(
Mesaj tarihi:
nerde oturuyosun bilmiyorum ama istanbuldaysan hiçkasma Besiktastaki sihir kafeden al derim adam aynı fiyata getirtiyo zaten siteden istedignle aynı fiyata düsüyo.
Ayrica fantasy iyi secim ama 40k daha iyi :D[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
bu arada millet suan kulubu kurduk 13 e yakın uyemiz var 40 k fantasy her turlu oyun oynannıyo http://imperiumforums.jconserv.net
site bu yerimizi kadıkoy rex in yanındaki marekes cafe nin ust katı gelmek isterseniz siteye yazın su gun gelcem kim gelebilir die cıkar birileri gormus olursunuz ortamı
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Beyler bayanalr başlamayı düşünenler Pazar günü İmperiumkulübünde turnuvamız var Kulüp sitesinden mekan yerini öğrenebilirsiniz. Maket savaşları ve strateji severleri bekleriz
  • Yeni Oluştur...