shapshal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Bu arada heralde çoğunuz biliyodur da yine de söylim army builder diye bi program var çok kullanışlı herhangi bi ırk seçip puanlarla ordu yapmanızı sağlıo. sadece warhamemr için değil çoğu masaüstü minyatur oyunu için geçerli bu[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
smerten Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 1.woodelf için army book'u yok ama kuralları; white dwarf da yayınklandı mart-mayıs gibide yeni kitap ve kuralları çıkacak diyorlar... oynayan bir çok insan hala var abi çok da iyi bir ordu 2.army builder için.. www.wolflair.com adlı siteye girip demo'yu çekiyorsunuz. sonra sol üst köşeden check updates ten warhammer v6 yı çekiyorsunuz.. (bu warhammer fantasy fln için) ama program software; bunun için açıklma yazmak yasak pm atın..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
cibili Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 11 sayfayı okumaya üşendim. Beşiktaş'ta sihir diye bir kulüp var. Orada satış ve gerekli masalar mevcut. Adresi: www.sihironline.com
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 eh bunu konuşuoduk biz de ama yine de seni de görelim burda artık :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2004 yurtdışından bişeyler almayı düşünen var mı? yani beraber alırız hem daha ucuza gelmiş olur..böyle sihire biraz beklemek gerekio :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
smerten Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 sşhşr artık daha sık sipraiş alıyo yani söyleyin 1-2 aya kadar gelır oyle bır unıte ıstemeyın ama 3-4 sey ısteyın daha ıyı[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 siparişler gelmıs durumda hoş Ahmet abi arıyor ınsnaları ama olsun ben haber veriyim dedim. Yeni başlamak ıstıyenler icin kutuda var yeni başlıyanlar bi uğrasın sihire derim (laflara bak sımardım yiyice yeni başlıyanlar falan ulan ben ne zaman başladımki =) )[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ehueha. yarın şeker bayramı haftaya da doğumgünüm var 500 puanı tamamlicam hatta geçicek oley oley :P[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Azmodai, 09 Ekim 2004 14:22 tarihinde demiş ki: 8 senedir aktif bir bicimde oynamaktayim warhammer 40k hakkinda sorulariniz en guzel sekilde cevaplanir bilgi verilir. + ankarada olan varsa 3000 puanlik dark angels ordumla sizi her an pwnagelara getirebilirim. istemeniz yeterlidir :P olurda yolum düşerse seninle kapışırız böceklerim aç zaten bendede var bi 2000-2500[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 benim dark elf ordusu tamamlanıcak gibi ama kimle oynicam nası örenicem ki.. ahmet abi öretirim demişti ondan sonra ataşehirden beşiktaşa gidip merhaba oynayalım mı mı dicem :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bakıne yaptım Cüce yaptım[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 cücenin kafasına salça bulaşmış biraz :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 yorumlar o tarafa gıtse daha ıyı olur tabı =) Ha bıde vucudunun yarısının boyalı olamsının sebebı, slayer geleneklerı, dovmelerıde ben yaptım ıste[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ee biz şimdi orduyu bitirince kimle oynicaz ?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 sihirde insanlarla =)[signature][hline]
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2004 şöle bi durum da var ataşehirden gidip merhaba oynayalım mı diyince oynayamazsam biriyle veya kimse yoksa ordan geri dönmesi var bi gün gidio yani :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2004 Hmm anladım, ya her cumartesi oynıyan oluyo yeterince, veya turnuva oluyor, sihiri ararsın ogrenirsin varmı turnuva yokmu ona gore damlarsin.[signature][hline]
smerten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 sharp bol bol gidip takılıp samimi olucan.. ayrıca aynen "meraba, fantsy ordu varsa oynıyak mı?" "olurrr" seklınde olay... ahmet agabeyle samımı ol gıt takıl muahbbet et.. maıl grubuna katıl...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 mail grubuna nerden katılabilirm?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
ursusarctos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Buyrun size kendi ellerimle boyadığım Hive tyrant modelim. Tyrant Resim[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2004 Cok güzel olmuş[signature][hline]Beş Hececiler
smerten Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 gayet ve gayet guzel olmus![signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
nightstalker Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 sana tapıyorum :tebrikz:[signature][hline]Pathetic fool! You can't slay the creatures of darkness with light, you need to get into the shadows. All hail the lord and master Foamy the Squirrel
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 gerçekçi ve çok güzel olmuş tebrik ederim :löylöy: *!halaycı tagine bakmaya üşenir*[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Cyan_Bloodbane Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2005 Ben bir warhammer 40k hastasıyım.Yanlız tek sıkıntım kaynak bulamıyorum.Böyle bütün karekterler hakkında bilgi bulunan bolca artwork bulunan bildiğiniz bir site varmı Game-Workshop dışında.[signature][hline]For the Dark Gods;Kill,Kill,Kill...
Öne çıkan mesajlar