Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ben ne zaman gitsem oyniyan oluyo orasını merak etme bence[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ya varya ha geldi ha gelicek diye diye hala sihirin siparişleri getirtmesini bekliyorum deli olmak üzereyim[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Gumrukde bir sorun cıkmıs emliyete gıdıp gelmesı gereken evraklar varmıs 10-15 gundur mallar gumrukde.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ahahahaaha.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: BonePART, 19 Eylül 2004 15:25 tarihinde demiş ki: abi ne rpsi ya manyak mısınız bu oyunun amacı kazanmak Manyaklıkla alakası yok tamami ile zevk meselesi[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
smerten Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 said: KARAMURAT, 20 Eylül 2004 09:48 tarihinde demiş ki: said: BonePART, 19 Eylül 2004 15:25 tarihinde demiş ki: abi ne rpsi ya manyak mısınız bu oyunun amacı kazanmak Manyaklıkla alakası yok tamami ile zevk meselesi tabiki abi... asıl oyunun amacının bence kazanmak ile alakası yok... yani tabiki varda buda aynen uo gibi... power play'i de var.. role play'ı de var.. biz campaign oynuyoruz.. başta rp idi ısrar ettiler power play oldu. al sana mordheim! tamamen rp...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ben halen siparişleri beklemekteyim ve deliriceğimdir az kaldı.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
smerten Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 bone rp yok diyosun abi, Yeşil Çürük Tehdit bu bi camp. nin sitesi... hoş camp. mordheim da.. hikayelri filan bi okursanız görürsünüz.. ayrıca oyunlarıda aynen öyle oynuyorlar... istedin mi oluyo rp[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Merhaba beyler ben baslamak istiyorum hem 40k ya hem de fantasy ye Aklimdaki ordu space wolf 40k icin Fakat fantasy de kararsizim chaos oynamayi dusunuyorum bana + larini ve - lerini soyleyebilir misiniz acaba
smerten Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 49k hakkında bilgim yok ama yanılmıyorsam blesser adlı biri msg atmıştı ona pm atmayı deneyebilirsin veya bana pm at sana maıl ıle danıabılecegın bırılerını soyleyeyım... chaos'a gelince chaos çok geniş bir ordu. ve az bilgim var ama bildiklerimi söyliyeyim. öncelikle chaos un 4 tanrısı var.. khorne(korn) tzentech(zinç) nurge(nörgıl) slannesh(sılaneş)(okunuşlarını sadece zinç ve khonre a yazcaktım onlar karışıyo diye sonra hepsine yazıverdim) birde tanrı ayırd etmeyen undivided var.. şimdi ordu genelde dövüş fln üzerine.. yani böyle güçlü kuvvetli warr.lar var birde deamonlar var.. şöyle açıklamaya çalışıyım: (daha doğrusu bildiklerimi) undiviede örneğin istediği adamı alabiliyor ordusuna ama her tanrı mark'ından (ünitene tanrı mark'I koyarsın o tanrıya tapar olurlar ve özellik kazanırlar) belli sayıda alabiliyor.. marksız olanlar ise undivided oluyor.. örnen khonre sadece dövüş kan fln tanrısı ordusu dövüşmek üzere tzhentech büyü üzerine filan.. markların verdiği özellikleri yazalım ben tam anlatamadım ama chaos biraz karışık ön sayfaları okursan ve sihirden yardım alabirsin... marklar: undivided:may re-roll failed pysc tests khorne:45pts frenzy, +1 dispel dice nurgle:50pts causes fear slaanesh:20pts immune to psyc tzeentch: (ünitelere)20pts+1 power dice tzeentch: (charakterlere)140pts (lordlar 4) (hero lar 2) lvl büyücü olur...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. [Bu mesaj smerten tarafından 27 Eylül 2004 22:32 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Chaos ve Khorne ordusu ruzzl derim ama daha modellerimi toplayamadım tam olarak.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ohh interneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet!!!! taşındığımız için bana bir asır gibi gelen bi müddet içinde internete göz atamadım. sihir noldu getirdi mi yeni şeyler?
smerten Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Sihir'i dark elf ve Chaos bastı..... but sigmar will guide us to the light... ------------ bu arada down of war oynayın oynatın[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 ben bi ziyaret etsem toplayacağım tüm chaosu ellerinden ama gidemedim kardeşim bi çıkamadım adam gibi saate şu şirketten.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2004 Bir gun gec gittim Dwarf army booku almıs birisi[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
smerten Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 azmo benım anlattıgım gıbı 40k yı anlatsan super olur varya.. zatı dawn of war dan sonra boyle space marınes ordusu veya ımperıal guard fln kurasım geldı... (sımdı degıl tabe)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
tunca Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 mayısta yeni wood elf üniteleri cıkınca bende baslıcam bu merete =)[signature][hline].
smerten Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 benim arkadaşlarımda başlıyo wood elf'e bence illa beklmene gerek yok yavaştan yavaştan başla bence... ayrıca wood elf le başlamak biraz böyle tehlikeli bir tercih wood elf elit oyuncuların ırkıdır oynaması fln çok değişik ve zordur ama ben hep söylüyom beğendiğiniz orduyla oynayın kurallara alışırsınız.. birde wood elf güya bu senenin başında çıkacaktı ertelenebilir yane.. zannettmem erteleyeceklerınıde..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Armt buılder ıcınb ır lınk verebılırsenız cok guzel olur aslında[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2004 bu arada gambit söyledi,haftasonu turnuva var gelicekmisiniz?
tunca Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 smerten şu an bildim kadarıyla wood elfin army booku bile yokmuş nasıl başlıcamki army booku yoksa[signature][hline].
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2004 yenı edıtıon ıcın army booku var sanırım ama sıhırde yok, gelmesı kasım ortası en erken o zamana kadar yenı modeller cıkar zaten ben bekle derım. bu arada turnuvalara falan gel ızle[signature][hline]Hangi cüce erkek, hangisi kadın anlamıyorlarmış.... Sanki kendi kadınlarını anlıyorlar.
ursusarctos Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Satılık 40k tyranid ordum var yaklaşık 2000-2500 puan fiyatta anlaşırız codexle beraber veriyorum. ordunun yarısı boyalı fiyatta anlaşırız
tunca Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2004 istanbulda olsam gelip izlerdim ama antalyadayim =) neyse yakinda burayada frp shop türü bişey açılcak warhammer falanda satılcak. wendigo açıyo =) çok güzel olcak eheh[signature][hline].
Öne çıkan mesajlar