smerten Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ya aslında regimentlar için gerekmez şöyleki onlar gelir çünkü ancak çok dwarf oyanayan yok ne gelir bilmeicem ama mutlak bi warr. gelir biraz blisterı gelir... yani talep olan şeyler gelir kalanlarını istermeniz lazım[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 şuan en çok oynanan ordulardan biri dark elf olduğu için çok şanslıyım :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
smerten Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 bence iyi bişey değil çok oynanan birşeyle oynamak... bence az kişinin oynadığı şeyle oynamak çok daha iyi bişey[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 tabii ender olan bir orduyu yönetmek ve karşıdakinin tanımadığı bir orduyla oynama kdaha güzel ama en sevdiğim ordu çok kullanılıyor ben de bunun için başka ordu seçmek istemedim.[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2004 ne sansli adamim kimse Dwarf oynamiyo. Sanirmi biri oynuyomus bi kac yuz yıl once ama efsane olarak kalsmı sanırım ismini grenemedim unutmuş herkez =). Blister Dwarf kalmadi zaten bi hammerarlar var o kadar onlarida kullanam bulasmadim o yuzden.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Benim orduda baya bir değişiklikler ama söylemiyecem sır :).Aslında temel grup aynı birtek karakterlerde birkaç değişiklik olabilir görücez bakalim.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 06 Eylül 2004 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ayrıca orduya büyü olayını eklemeyi uygun gördüm çünkü izleyip okuduğum kadarı ile eskiye oranla büyü olayı çoook daha fazla etkili olmuş.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
smerten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 abi khorne ile büyü ne alaka? olur mu öyle şey??... bilemicem..[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 khorne'un büyüsü yok ama Khorne ordusuna bir Chaos Undivided Sorcerer alamıyorsun diye bir kuralda yok.2.lvl bir Sorcerer alıp birde 2 dispell scroll ile donatacağım her ihtimale karşı :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 khorne tam olarak nedir desem dayak yer miyim? chaos hakkında pek bilgim yok da..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Khorne;Chaos tanrılarından biri kendisi,Blood God yada Lord of Skulls olarakta bilinir.Daha bir çok adı falan varda neyse;Büyü ile savaşılmasından nefret eder,onun için bir düşman yüzyüze,savaşılarak en vahşi şekilde yok edilmelidir.Büyü kullanılmasından nefret etsede,savaşa yardımcı olacak büyülü silah ve zırhlar birer istisnadır onun için.vs vs uzar gider.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 hmm anladım. tabi rpsine düzgün oynamak lazım ama büyücü de güçlü bir takviye olabilir.büyü kullanan tanrılardan birini seç sen de dicem de kasıcak mı :D[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Sonuçta Khorne ordusunda bir Chaos Undiveded sorcerer olmasında bir sakınca yok rp olarak bile sonuçta sadece dispeller için kullanacağım,belki bir iki enchantment büyüsü o kadar.Bu arada Chaos Undivided herhangi bir tanrıya değil Chaos'un tümüne yada kısaca Chaos'a adanmış olması.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 aslında dediğin doğru rpyi bozacak bir olay değil dispell olduğu için. yani büyüyü sevmeyen kullanmayan adam karşısına da kullandırmaz :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Sanırım ordumun bir eksiği kalmadı,Büyüleri durdurup close combate girdiğim andan itibaren düşmanım ölmüş demektir.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
smerten Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 abi ya; 1.oha abi daha ne dispel'ı deli misin? zaten khorne markı koydugun her unıte "frenzy" olur ve bır dıspel dıce verır senın en az 5 dıspel dıce'ın vardır.. daha fazlasına ne gerek var??? adam full buyu gucuyle cıkarsa sende ona gore cıkarsında bence cok mantıksız... hele buyucuye ıkı tane dıspel scoll vermek??? 50 puan abı?? buyucununde dıspel dıce ı ıle 6 dıspel dıce'ın oluyo... daha napıcaksın bence cok gereksız... 2.ayrıca rp yı bozar abi... en azından genel rp yı senın orduna ayrı bı hıkaye yazarsın süper olur cuk oturur o ayrı ama khorne dedıgın tanrı zaten sana buyuden korunman ıcın güç veriyo... ekstra bir büyücüye ihtiyacın yok... 3.zaten ben açık söyliyim ısınamadım senin orduna (zevk renk saygı duayım o ayrı) bence chaos hele khorne dediğin adamda marksız unite bulunmaz oncedende soyledıgım gıbı chaos warr, knıhgt, charıot, hellhound, ve maraduerdan olsuru.. araya bıde juggernaut ohh misss... rp side tam khorne hesabı olaur.. ama tercih meselesi... More skulls for the masters throne..... ------------------------------------- Chaos'u açıklmaka gerekirse chaos kötü kuzey tanırlara tapan insanlar grupbu tabı bunlar daha sonra gate ler acıp deamonlar beastler spawn edıyorlar fln... eskıden zaten "hordes of chaos beasts of chaos ve deamons of chaos" diye üç bölümmüş.. her neyse direk evil adamlar... khorne ise 4 ana tanrıdan biri... undivided:ismindende anlaşıldığı gibi bölünmüyorsun her tanrı.. khorne:yukarda çok iyi açıklamış tzhentech slanesh nurgle (acıkcası bilgilerim çok az haklarında salak sapak bişey söylemeyeyeyim...)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Zaten benim ordumda 1 Knight 1 Maruader Riders 1 Warrior Regiment ve 3 Heroe'dan oluşuyor.Şu Frenzy olayına kafam takıldı tam bilmediğim bir kural sanırım yeniden okumam lazım[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Evet Mage için harcadığım puanı Tüm Markları Mark of Khorne yapmak için kullanacağım böylece bilumum büyüleri dispell edecek sayıda dispell dice'a sahip olacağım :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: KARAMURAT, 03 Eylül 2004 12:32 tarihinde demiş ki: Blood Brothers Regiment of Khorne Arc Kharas-Exalted Champion of Khorne: 169 pts Mark of Khorne 35pts,Armour of Damnation 30pts Great Axe 4pts Frouth Kharas-Aspiring Champion of Khorne: 156 pts Mark of Khorne 35pts,Army Battle Standart 25pts, Chaos Steed 16pts Soulless Knights-Chosen Knights of Khorne: 290 pts Mark of Khorne,Chaos Armour,Champion 20pts Hell Riders of Chaos-Maruader Riders of Khorne: 151 pts Mark of Khorne,Throwing Axes 20pts,Chieftian 12pts Musician 6pts Blood Brothers Regiment-Chosen Warriors of Khorne: 298 pts Mark of Khorne 45pts,Chaos Armour,Banner of Rage 50pts Shields 11pts,Champion 12 pts,Standart Bearer 12pts Kronzag-Blood Beast of Khorne: 75pts Bu birliğe şimdi bir heroe daha eklieyeceğim çok güzel olacak bu orduda oyun açısından rahatsız edecek birşey kaldığını sanmıyorum birtek karşımdaki düşmanlarım kanlarının son damlalarını akıtırken rahatsızlık duyacaklar :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 benim şu 500 puanlık "Dark Elf Guerilla Unit"ime bi çağre yahu. ne düşünüyosunuz eksiği nedir fazlası nedir[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Walla Darkelf ler konusunda hiç bilgim yok.Yoksa yapardım.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
smerten Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 500 puanlık dark elf zor olur.. elfler pahalı tipler... ama fena değil.. senin yerinde olsam 500 puanda noble'ı cıkarır sorceress koyardım ve repater'ı cıkartıp charıot koyardım[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 chariotı bilmiyorum ama gerçekten bi büyü desteğine ihtiyaç var..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Birde birşey söyleyeceğim Sihir'e bir iki kere uğradım ama pek oynayan göremedim şimdi bir gaz aldık başlıyacağız falan diyoruzda yani oynuyacak insan yoksa tam anlamı ile elimde patlar.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
smerten Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 var var oynıcak adam.. ahanda bıraz once geldım sıhırden vardı 3 kısı benden başka...[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Öne çıkan mesajlar