Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer-Games Workshop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Warhammer 40k kitapları nerde satılıo romanları? Warhammer 40knın bu kdar geniş olduunu bilmiodum. fantasynin monoton olduunu düşünmüyorum. yaratıcılıkla çok farklı şeyler ortaya çıkabilir. düşünürsek aslında hayat gibi. hayatımızda aynı şeyler bulunuyor elimizde, her gün paketle elf atılmıo uzaydan :D fakat hayatımızda çok farklı şeyler olabiliyor öyle deil mi?

@gambit
biz de 20 sokarız o zaman heheh[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
sihirde 4 tane kıtap var ama nedır ne degıldır bılemıcem?...

kıtapları bıraz aramayla bulursun... nasıl nerden bılmıyorum cunku acıkcası ılgılenmıyorum...

baslayınca gorursun fantasy cok bayat yane hıkaye konusunda gıderek gelısıyo ama olsun genede bayat yane neler gorduk bız :)[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa...
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mesaj tarihi:
iyide durup dururken romanları var mı acaba diye kafamda ampul yanmıo[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Mesaj tarihi:
Ben turnavadaydımda Patiden kimse yoktu sanirim. Bagiracaktim "pati pati" diye adamlar lar kapisiyodu bozmiyim dedim. Ortam klasik shir ortami iste hos guzel komik. Orklar dovdu Finalde Elfleri sampiyon oldular falan. Arada herkez DArk efl kullaniyodu bi tane Bile Dwarf yoktu anlamadim ben bundan bisey.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
benle gambit turnuvadaydık ve 1. olan orklar gambitdi :D
benim üstümde de blind guardian sweatshirt ü vardı ordan oraya izleyip duruodum hehe :)

turnuva çok güzeldi ve bugün warhammera ilk adımım olan dark elf ırkının bölüğünü aldım hayırlısı olsun *!alkışlayarak kırmızı kurdelayı keser*

turnuvada 5 tane falan dark elf vardı sanırım,yenisi de şimdi eklendi eheuh.4 tane dark elf ordusu birbiriyle kapıştı. ilk başta turnuvanın birincisi (gambitin reklamını fena yaparım) olan gambit vampire countlarla oynadı. rakibin en iyi bölüğünü savaşın başında yok ederek daha rahat bir oyun sergilerken rakibin herosu çıkageldi , çok güçlü olduu için bi höst! tepkisi yarattı gambitde (bende yaratmadı kuralları bilmediim için ehueh).neyse bu savaşı kazandı diyerek geçiyorum.

2.maçı dark elflerleydi..off ne maçtı.herkes oraya toplanmış savaşı izlerken dark elfler büyük bir üstünlük kurmuştu,oyun da bitmek üzereydi. son anda şabalak orc bölüğü gaza gelerek saldırdı ve savaş kazanıldı.

yarı finalde gambit iyi arkadaşlarından biriyle (orc ordusu vardı) savaştı.hafif ortada giden maçtan sonra gambit bunu da aldı.

ve final..final dediğime bakmayın,heralde en az zorlandığımız savaş oldu.Şapşal bi şaman karşı ordunun en iddialı bölüklerini daatması herkesin ağzını açık bıraktı. Sayıca üstünlük kuran orclar daha sonra spearmenleri de devirdi.Dark elflerin bi aleti vardı bilmiyorum adını repeater crossbow diyesim gelio diil ama neyse onu biraz kovaladıktan sonra o alet de yıkıldı ve tek başına kalan dark elf herosu ağlayarak alandan uzaklaştı :)

gerçekten çok güzel bir gündü,gaz oldum heralde aklımdan hiç çıkmaz :) dediğim gibi dark elflere başladım yarın yapıştırıcımı ve undercoat için spreyimi aldıktan sonra ilk birliğimi oluşturmaya başlicam.Cüce sen de başla da iki newbie kapışması yapalım :D

bir dahaki turnuva 2000 puanlık sanırım. onda da bulunmayı düşünüyorum. 3 tane 2000 puanlık savaş baya bi yorucak ama yorulucaksak warhammerdan yorulalım (ne fanatik oldum bi günde be heheyt). gerçi ben savaşmicam o zamana kadar 2000 puan toplayamam ama izlemesi bile gerçekten zevkli.

kısacası warhammer rulez düşüncesine katılıyorum artık :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
gambit'imi kutlarım, herkeste zevk almış pek güzel olmuş elimde olmayan bir sebepten gidemedim olsun başka sefere inşallah..
cüce sana pm atcam dwarf lar hakkında[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
---------
Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Mesaj tarihi:
sihirde dwarf gördüm sanırım ben bikaç bişi özellikle o küçük kutudakiler nerdeyse hep dwarfdu bi tane de normal kutu gördüm galiba dwarflu mwarflu.

cüce sen zaten dwarf oynamasan şaşardım (nickden dolaylı) :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
Dwarf regiment yok sihirde blister da az var Longbeards yok ireon breakers yok thunderresta yok ee zaten geriye bisey kalmiyo yeni siparislerde iki regemant gelicek Dwarf war. birini ben siparis ettim digerine kapilmazsa ben kapicam, zaten blister ala ala her tarafim Character oldu. Anliycagin war machineler disinde yok ole Dwarf cok.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
ya abı zaten dwarf ordusu toplamak hayvan gıbı zor çünkü sırf metal, ve ingilterede metaller bır kutuda satılmıyo blıster blıster satılıyo.. dolayısyla toplaması zor.. baya baya zor hemde.. ama amerıkanyadan sıparıs fln verebılırsın belkı yada ahmet agabey getırecektır zaten dwarf ordusu da yenı... oyuzden gelır... ama senın ozel soylemen lazım 12 tane thunderers 4 bılster eder 20 ıronbrekers 7 blıster eder gelmez okdr soylıcen gettırıcek bence[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
---------
Mesaj tarihi:
Evet o blister isi sakat kutuda satilsa iyi olucak ama neyse artik.

Dun siparis veremk icinde gitmistim Warriorlari daha once soylemistim tipleri cok guzeldi boyarim diye sorna ordu yapmaya karar verine baktin thunderersiz falan olmaz bu isler onu soyliyceksim lakin ahmet abi yollamis bi dahaki siparis artik 2 aya diyor.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce
Mesaj tarihi:
ahmet ağabey belki hoşlanmayacak ama söylediklerimden ben genel bir tavsiye yapayım size..
1.ordununuz kurallarını modellirini toplamadan iyice öğrenin, oyunun kurallarını.. toplasanız bile yapmayın modelleri kutuda bırakın malzemeleri
2.sonra kendinize (bence 2000 puan) bır ordu kurun hikayenizi karakterlerinizi ünite tiplerinizi, renklerinizi ayarlayın ona göre kafanızda.. bir ordu listesi (roster) yapın..
3.para biriktirin toplu şekilde hepsini net.ten advance order veya sihir den "şak" diye alın..
4.kafanızda kurduğunuz plana göre modellemenizi/convert (modellerı modifiye etmek) edin hepsini spreyleyin
5.yavaş yavaş boyayın..

şimdi biraz sebep açıklayalım...
şimdi hepsini birden almanız ve planlı almanız neden önemli..
böylece size daha sonra gerekecek ünitelere önceden sahip olmaz boşuna paranızı zamnaınızı harcamazsınız.. üniteleiniz istediğiniz gibi olur...
bir örnek vereyim:
ben dwarf ordusu başlıcam diyelim (2 sene sonra fln ;) ) ben benim miner ları içkili yapmak aklıma ilk aldığımda gelmeyebilir... hepsini bir arada almış planımı yapmış olsam.. bütün kutlardan çıkan bira kupalarını onlara takar.. burunlarını kırmıza ya boyarım süfer olur değil mi?[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
---------
Mesaj tarihi:
ben şuan internetten dark elf army book alıyorum parayı da biriktiriyorum dark riders alıcam sonra yine dark elf regiment alıcam hep aynı şeyleri yapmak arka arkaya bayar diye.[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
bu arada games workshopta anlatıo ya boyamayı orda tabirler gördüm mesela x rengini y rengiyle 1:3 şeklinde karıştır diyo işte bikaç cümle sora aynı renkleri 1:1 şeklinde karıştırarak rengini aç falan dio bu nedir ?[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
said:
Cuce, 30 Ağustos 2004 12:28 tarihinde demiş ki:
1e 3oraninda karistir demek.

yani anladım da nası oluo o iş oranı falan nerden buluyoruz nedir İMDAK *!panik yapar olur olmadık yerlerde*[signature][hline]Guitarist Orc Chief
------------
Mesaj tarihi:
Bende bir Chaos ordusu yada Vampire ordusu kuracağım bakalım karar verince detaylarınıda yazarım[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
Karar verdim bir Chaos Hordes Ordusu kuracağım şimdi bir army list oluşturup onuda yayınlarım sipariş edeyimde.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Mesaj tarihi:
dark elfim döverim :D

newbieler allylı maç yapsa hoş olurdu aslında tabi daha almak lazım örenmek lazım :)

ahmet abi sen al herşeyi tamamla sora gel öretirim falan dedi yenilicez ama örenicez :D[signature][hline]Guitarist Orc Chief
Paticik Rebel
------------
Mesaj tarihi:
1.oranları göz kararı yapacaksın okdr da onemlı degıl.. zaten kıtaptakının aynısını yapmayın ordakı yontemlerele daha degısık seyler orjınal seyler yapmaya calısın bence...
2.karamurat var kredı kartı sıstemı.. ordu kurayım yazarım dedıgıne gore anlıyorsun galbıa bu ısten anlat bızde bakalım[signature][hline]a.k.a. Duxus
---------
---------
Mesaj tarihi:
şimdi benim bişeye kafam bozuldu daha dorusu bozuldu demiim de düşündüm vs. :D

boyarken undercoat yapıp direk boyarız sanıodum ama öyle deilmiş undercoat atıp en koyu tondan gittikçe açmak gerekiyormul bunun nedeni niyedir ne avantajı var ve undercoat yaptıktan sonra direk boyasam kötü mü olur falan felan ?[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
Paticik Rebel
------------
Mesaj tarihi:
bu arada kural kitabını çektim netten pdf olarak daha önceden de biraz bakmıştım şimdi oyunu falan da izliyince turnuvada iyice kaptım kuralları işte ilerleme ateş etme savaşma vs. şimdi magic kısmını okicam işallah çabucak kurarım bi 500 puanlık ordu (tabiiki 500de bırakmicam orduyu ama şimdilik hedefim 500) ve savaşlara katılabilirim[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
Paticik Rebel
------------
  • Yeni Oluştur...